Συχνές ερωτήσεις

σε θέματα πρακτικά και κατανόησης

 • Τι κοστίζουν οι θεραπευτικές πράξεις;
Το κόστος των ατομικών εξαρτάται από το είδος και τον αριθμό των συνεδριών. Γενικά, κυμαίνεται από 30 έως 50 Ευρώ.
Το κόστος των ομαδικών καθορίζεται από το αν γίνονται από απόσταση ή από κοντά, όπως και από το είδος της ομάδας, και κυμαίνεται από 10 έως 20 Ευρώ.
 • Υπάρχουν προσφορές;
Ναι. Σε τακτική βάση προσφέρονται δωρεάν ή εκπτωτικές συνεδρίες που ανακοινώνονται στο διαδίκτυο, και διατίθενται με κλήρωση ή έγκαιρη εγγραφή.
 • Πόσο διαρκούν οι συνεδρίες;
Η χρονική διάρκεια των ατομικών συνεδριών κυμαίνεται από 1 έως 1.30 ώρα, και των ομαδικών από 1 έως 2 ώρες, αναλόγως του είδους τους.
 • Πώς επιλέγω την κατάλληλη θεραπευτική πράξη;

Επειδή οι θεραπευτικές πράξεις διαφέρουν μεταξύ τους, θα βοηθηθείς πολύ σε αυτή την επιλογή όταν επικοινωνήσουμε. Προσθέτοντας το προσωπικό σου κριτήριο, θα νιώσεις ακόμα πιο μεγάλη σιγουριά, μετά από μια πρώτη διερευνητική συνάντηση και εργασία μαζί μου.

 • Ποια η διαφορά του "Αγγελικού Ρέικι" από τη μέθοδο "Καθρέφτης του Σώματος";
Και τα δύο αφορούν την άνοδο και διεύρυνση της συνειδητότητάς μας σε υψηλότερες κλίμακες. Διαφέρουν όμως ως προς την τεχνική και τον τρόπο παρέμβασης στο πεδίο της συνειδητότητας. Σε κάποιους ταιριάζει καλύτερα η πρώτη πράξη και σε άλλους η δεύτερη.
 •  Τι είναι η ενσυναίσθηση;

Η ενσυναίσθηση είναι η εξερεύνηση της ανθρώπινης εμπειρίας μας - των συναισθημάτων μας, των αναγκών μας - της ενεργειακής μας ζωής που αναδύεται και μας καθοδηγεί. Είναι η προσεκτική εξέταση και ερώτηση με ένα γνήσιο ενδιαφέρον, για το τι περνάμε εμείς ή κάποιος άλλος. 

 • Τι θα πει "mindfulness;                                                                                                      Στα ελληνικά θα πει ενσυνειδητότητα. Και είναι η παρουσία μας με παρατήρηση σε ό,τι συμβαίνει στην παρούσα στιγμή, ελεύθερη από κριτική, και με τρόπο που να δημιουργεί χώρο για διορατικότητα και ισορροπημένη-ήρεμη δράση. Κατά τον Daniel J. Siegel, "Η Ενσυνειδητότητα με την πιο γενική έννοια είναι να ξυπνάς από μια ζωή στον αυτόματο πιλότο και να είσαι ευαίσθητος στην καινοτομία στις καθημερινές σου εμπειρίες... Η Ενσυνειδητότητα ​​μας βοηθά να ξυπνήσουμε, μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε επιλογές και έτσι η αλλαγή καθίσταται δυνατή."(Hampton, 2014)
 • Τι είναι το "Compassion"; Είναι εκείνο το ενσυναισθητικό είδος συμπόνοιας για τον εαυτό μας και τους άλλους, όπου διακρίνουμε συναισθήματα και ανάγκες και τα επικοινωνούμε, με τρόπο που ανανεώνεται η ενέργειά μας και βοηθάμε ουσιαστικά, εμπλουτίζοντας τη ζωή.  
 • Τι σημαίνει «ευ-ζην»;

Για μένα σημαίνει ζωή με νόημα και χαρά. Δηλαδή να προσφέρω καθημερινά στον εαυτό μου και στους άλλους ό,τι αγαπώ και μας προχωρά, ενώ το χαίρομαι με την ψυχή μου.

 • Πώς ή πού μπορώ να βρω τα έργα σας;

Επικοινωνώντας μαζί μου θα βρεθεί ο τρόπος και ο τόπος και θα απαντηθούν όλες οι σχετικές ερωτήσεις σας.

Αφήνετε τα στοιχεία σας με ένα κλικ παρακάτω, προαιρετικά τον αριθμό τηλεφώνου σας, και έγινε!

Ας επικοινωνήσουμε

ANASANA

Επιστήμη

& Τέχνη

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: eva.sereti@yahoo.gr

Τηλέφωνο: 697-602-4760

 • Facebook
 • YouTube