93423792_10157557972533655_3764438474443

 

                                                   ΡΥΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

Το CHAKRADANCE ™ είναι μια κινητική πρακτική ευεξίας με σκοπό τη θεραπεία και τον συντονισμό ολόκληρου του ενεργειακού μας συστήματος. Πρόκειται για επανασύνδεση με την αληθινή μας ουσία. Η πρόθεση είναι να τιμήσουμε το έργο της ψυχής, και να ακούσουμε τι έχει να πει, για να αξιοποιήσουμε αυτό το βαθύτερο μέρος του "είναι" μας.

Τα εργαστήρια Chakradance είναι ένα ταξίδι προς τα μέσα. Χρησιμοποιούμε αυθόρμητο χορό, συγκεκριμένη μουσική, καθοδηγούμενη οπτικοποίηση και τέχνη μάνταλα, για να ταξιδέψουμε στο σύστημα των ενεργειακών μας κέντρων που αντιπροσωπεύουν μέρη της συνειδητότητάς μας. Σε πρώτο επίπεδο, στο Chakradance συμβαίνει μια χαρούμενη αφύπνιση και επιβεβαίωση του ποιοι πραγματικά είμαστε. Σε βαθύτερο επίπεδο, χορεύοντας, συμβαίνει θεραπεία και εξισορρόπιση. Παραδινόμαστε στη μουσική, και από μέσα προς τα έξω ανακαλύπτουμε και επουλώνουμε πληγές, εκφράζοντας - συχνά για πρώτη φορά - εγκλωβισμένα συναισθήματα, και ανοίγοντας σε υψηλότερα επίπεδα πνευματικής σύνδεσης.

Αυτό εννοούμε όταν περιγράφουμε το Chakradance ™ ως «ρυθμό για την ψυχή». Σας καλώ λοιπόν σε αυτή τη μοναδική εμπειρία, αυτό το μείγμα κίνησης σε συγκεκριμένες συχνότητες ήχου, που μπορεί να απελευθερώσει τις ενέργειες στο σώμα σας και να σας ανοίξει σε μια βαθύτερη εμπειρία ζωής, εκπέμποντας τα δικά σας αληθινά χρώματα στον κόσμο.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ο πατέρας της ιατρικής, έλεγε πως όλες οι παθήσεις οφείλονται στην απώλεια σύνδεσης με την ψυχή. Δηλαδή στην ύπαρξη σύγκρουσης  μεταξύ της εσωτερικής και της εξωτερικής μας ζωής.

Ευτυχώς, η ψυχή έχει ένα φυσικό ένστικτο θεραπείας. Επικοινωνεί

συνεχώς μαζί μας και μας λέει τι χρειάζεται, μέσω του σώματος, των συναισθημάτων, των σχέσεων και των ονείρων μας, μέσω της τέχνης μας και του χορού. Μόλις προσαρμοζόμαστε στη γλώσσα της, αρχίζει μια βαθιά θεραπεία.

ΤΑ 7 ΤΣΑΚΡΑ

Είναι οι βασικές ενεργειακές πύλες που ενσωματώνουν κυριολεκτικά την ψυχή. Καθεμιά διέπει την υγεία συγκεκριμένων μερών και οργάνων του σώματος και διαφορετική πτυχή της ζωής μας (ένστικτα, διαίσθηση σεξουαλικότητα, έκφραση, κλπ.). Μαζί περιλαμβάνουν ολόκληρη την ανθρώπινη εμπειρία. Φέρνοντας ενέργεια / φως σε καθένα από αυτά μέσω του CHAKRADANCE ™, με αυτή την κίνηση ελεύθερης ροής, μπορούμε σιγά σιγά να γίνουμε πιο ισορροπημένοι, ολοκληρωμένοι και ικανοί να ζούμε πιο συνειδητά.

ΙΑΤΡΙΚΗ

Το Chakradance απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σωματικές ικανότητες ή ιδιαιτερότητες. Καθένας βρίσκει το δικό του χορό, απαλά ή ενεργητικά,

συμμετέχοντας με το δικό του ρυθμό.

Ο χώρος φωτίζεται με κεριά, φοράμε 

άνετα ρούχα, και χορεύουμε συνήθως

με γυμνά πόδια και τα μάτια κλειστά ή χαμηλωμένο βλέμμα, στρέφοντας

την προσοχή μας προς τα μέσα. Το σώμα οδηγείται, χωρίς κριτική, στο κέντρο κάθε τσάκρα και στις πτυχές ολόκληρου του εαυτού μας από όπου

ξεδιπλώνεται ευγενικά το μυστήριο της παρουσίας μας και της δύναμης.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Στο Chakradanc ενεργοποιούνται οι εσωτερικές εμπειρίες. Μπορεί ενώ  χορεύετε, να δείτε εικόνες στο μάτι του μυαλού σας, ή να αποκτήσετε πληροφορίες. Μπορεί επίσης να βιώσετε συναισθήματα, σωματικές αισθήσεις ή ενδείξεις για την ροή της ενέργειάς σας.

Τα μαθήματα ολοκληρώνονται με τη δημιουργία ενός προσωπικού 

έργου τέχνης μάνταλα, για να βοηθήσουν την «αγκύρωση» της 

εμπειρία σας και για τη δική σας

προσωπική χρήση στο στοχασμό της τάξης τις επόμενες ημέρες.

Ευτυχία

Ένιωσα την ελευθερία της κίνησης μέσα στην διαδικασία του Chakradance, και όλη η εβδομάδα κύλησε με αισιοδοξία.

Σαν να πέταγα πράγματα από πάνω μου, σαν να φεύγανε, και το κατάλαβα καλύτερα μετά που έψαχνα γιατί έχει αλλάξει όλη η διάθεσή μου!

Και ένιωθα όλη αυτή την ελαφρότητα και την χαρά, σαν να έφυγε για τα καλά ένα βάρος από πάνω μου.

Σαν να έφυγε ένα μαύρο σύννεφο!

Βύρων

Τόλμη για διαφορετικά πράγματα από αυτά που ήδη ξέρουμε και εμπιστευόμαστε, είναι η ελπίδα για να βιώνουμε θαύματα ευτυχίας!! Εύα είσαι μια έμπνευση για τους ανθρώπους, ανοίγεις δρόμους Τόλμης!!!

Καίτη

 

Είναι ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!!! Παρ' όλη την μακρόχρονη επαφή μου με την γιόγκα ως δασκάλα αυτής της πανάρχαιας και ανεξάντλητης μεθόδου αυτογνωσίας και αυτοΐασης, εξεπλάγην ευχάριστα βιώνοντας άμεσα τα ψυχοπνευματικοσωματικά οφέλη της πρακτικής αυτής!!! Μια πρακτική ελεύθερη και βατή για κάθε συμμετέχοντα, που ξεκλειδώνει "πόρτες" και ανοίγει "παράθυρα" στις άπειρες δυνατότητες του κάθε ανθρώπου!!!

ANASANA

Επιστήμη

& Τέχνη

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: eva.sereti@yahoo.gr

Τηλέφωνο: 697-602-4760

  • Facebook
  • YouTube