Τα 5 δυνατά σημεία για τη χαρά

Ενημερώθηκε: πριν 2 μέρεςΤο ξέρετε πώς όταν μιλώ για την 7χορδη σπείρα, μιλώ για το δικό μου τρόπο να βλέπω τη χαρά και εκεί που μοιάζει να μην υπάρχει. Πώς;

1. Κινητοποιώντας τις αισθήσεις στο σώμα.

Είναι χαρά να ανακαλύπτεις και να συνειδητοποιείς τα βάρη σου, τις εντάσεις, και όσα λες "περιορισμούς". Οι αισθήσεις σχετίζονται με τα συναισθήματα και τα συναισθήματα δείχνουν ανάγκες. Δηλαδή από πού ξεκινάς. Μαθαίνεις πού βρίσκεσαι.

2. Μετακινώντας το σώμα.

Είναι χαρά να το πηγαίνεις, να το κουβαλάς όπως κι αν είναι, μαζί με ό,τι αισθάνεσαι. Επειδή όταν μετακινείς το σώμα και πηγαίνεις το βάρος του μέσα στον κόσμο, σίγουρα μετακινείς και τη σκέψη σου, αλλάζοντας την οπτική σου. Αναγνωρίζεις και αναλαμβάνεις τη δύναμή σου.

3. Αφήνοντας να βγει από μέσα ο ήχος σου.

Χαράς ευλογία η απελευθέρωση του εγκλεισμού σου και η φανέρωση αυτού που συνέβαινε μέσα σου. Τολμάς να ακούς τον εαυτό σου και να ακούγεσαι. Αναγνωρίζεσαι μέσα στον κόσμο.

4. Εκφορτίζοντας ένταση συσσωρευμένη.

Είναι χαρά το ξαλάφρωμα που σε αφήνει ήσυχο να εξερευνάς. Να έχεις χώρο και σκέψη και όρια για το καινούριο. Ίσως ποτέ δεν το έκανες και να παραμένει η ειρήνη. Συνδέεσαι και εκπληρώνεσαι.

5. Ανακαλύπτοντας το όνειρο που ήθελες.

Χαράς ευαγγέλια να ξυπνάς το παιδί από μέσα σου με ένα τρόπο ασφαλή μες τον κόσμο και όπου συμπνέεις. Αυτόν της ψυχής, όχι επιβαλλόμενο σαν όνειρο που έφτιαξαν άλλοι.Έτσι συνυπάρχεις και συν εξελίσσεσαι.


Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

"Απολαμβάνοντας τον πόνο"

Μου αρέσει η ιδέα γιατί μου θυμίζει ότι ο πόνος μπορεί να είναι καλό πράγμα. Στην αρχή, η ιδέα ότι θα μπορούσα να απολαύσω τον πόνο μου φαινόταν παράλογη ή παράδοξη. Τώρα, καθώς κοιτάζω πίσω, βλέπω ότ

Image by Jess Bailey

To Blog μου

Σταγόνες   Ειρήνης

   Εντυπώσεις

  7χορδη σπείρα

     Αποκαλύψεις

Breathe

My mindfulness blog

Breathe by Tammy Gallaway

Mail: info@mysite.com

Phone number: 123-456-7890

  • Facebook
  • YouTube