top of page

Συνεδρία στη Φύση - Ενσυνείδητη θέση και κίνηση

Έγινε ενημέρωση: 9 Οκτ 2023

Πέτρινο Θέατρο - Πλατάνια Καλέντζι Μαραθώνα

Όραμα που συνελήφθη τον Αύγουστο με τις πυρκαγιές, και είναι καιρός να γίνει πράξη! Θεραπευτική Συνεδρία στη Φύση με σύνδεση μαζί της, για ενδυνάμωση, γαλήνη, απελευθέρωση, και μοίρασμα μαζί της!

Αξιοποιώντας την ενέργεια των στοιχείων της Φύσης και όσα εκείνη προσφέρει, θα απελευθερώσουμε τις εντάσεις σε σώμα, συναίσθημα και νου με δύο πρακτικές ενσυνειδητότητας, ώστε να συντονίσουμε την ενέργειά μας με την ολότητα και τις ψυχικές μας δυνατότητες!


Πρόθεση

Ενεργειακή ενδυνάμωση για μας και τη Φύση με Ελεύθερη Είσοδο!


Στόχοι

1. Η βιωματική σου σύνδεση με το Σώμα και τη Φύση.

2. Η διεύρυνση της συνειδητότητάς σου μέσα από δύο πρακτικές ενσυνειδητότητας – σε στάση και σε κίνηση.

3. Η ανοδική κίνηση της ενέργειάς σου στις δονήσεις της συμπόνιας, της ευγνωμοσύνης και της γαλήνης.

4. Η γνωριμία σου με την πλήρη ζωτικότητα και την ελεύθερη κίνηση.

5. Η τροφοδότηση η δική σου και του περιβάλλοντος από την ομαδική κίνηση της ενέργειας σε υψηλότερες συχνότητες.


Σε θέλω μαζί μου για να πετύχει!



Τι θα κάνουμε

Μετά από την εισαγωγή πάνω στην πρόθεση αυτής της συνάντησης και στην επιστημονική της βάση, θα προετοιμάσουμε το σώμα μας με την πρώτη πρακτική θέσης. Αποκτώντας επίγνωση για το σώμα, για κάποιες διαδικασίες του όσο και του εσωτερικού του χώρου, θα επεκτείνουμε τη συνειδητότητά μας για να ξεκουραστούμε στην ολότητα. Αφού δούμε και αισθανθούμε το πώς λειτουργούμε και συνδεόμαστε, κάποιοι που θα αισθάνεστε ήδη πολύ καλά μετά την 1η πρακτική, μπορείτε να επιλέξετε να μείνετε στη θέση ανάπαυσης.

Με όσους θελήσουν να συνεχίσουν, θα κινηθούμε στην 2η πρακτική με ειδική μουσική, ώστε να βιώσουμε περισσότερη ελευθερία και ενότητα. Με καθοδήγηση αυθόρμητης κίνησης θα συνδεθούμε με τα εφτά βασικά ενεργειακά μας κέντρα, με τρόπο που απελευθερώνει την μπλοκαρισμένη ενέργεια, και θα ολοκληρώσουμε τη συνάντησή μας με ένα δημιουργικό έργο και έναν λιγόλεπτο κύκλο συνειδητοποίησης.

Οφέλη

*Σωματική ανακούφιση

*Συναισθηματική αποφόρτιση

*Ζωντάνια - γείωση

*Εσωτερική ενδυνάμωση

*Νοητική ισορροπία

*Γαλήνη

*Διαύγεια

*Επέκταση αντίληψης

*Βελτίωση διαίσθησης

*Δημιουργική σύλληψη

Ποιους αφορά

*Το κάλεσμά μου απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τη φύση και είναι ανοιχτοί για να βιώσουν μια ενσυνείδητη κατάσταση μαζί της.

*Επίσης, σε όσους αγαπούν την ελεύθερη κίνηση για να επιτρέψουν την απελευθέρωση ενέργειας μέσα από το σώμα τους.

*Καθώς και σε κείνους που θέλουν να τσεκάρουν την κατάσταση της ενέργειάς τους μέσα από την σύνδεση με τα ενεργειακά τους κέντρα.



*Συνολική διάρκεια: 1 ώρα και μισή

*Έναρξη: 5.00 μμ. (Σας καλώ σε μια ώρα κατάλληλη, που οι ρυθμοί της φύσης χαλαρώνουν και βοηθούν την ενεργειακή εργασία μας.)

*Προσέρχεστε ήσυχοι σαν να πηγαίνετε σε ένα μέρος που σέβεστε πολύ!

*Με ρούχα άνετα, κλειστά κινητά και στρώματα γυμναστικής.

*Μόλις το ξέρετε ότι θα έρθετε, δηλώστε συμμετοχή! Η εργασία αυτή για να είναι πλήρως αποτελεσματική, χρειάζεται τουλάχιστον 31 άτομα. Αλλιώς θα αναβληθεί.

*Διοργανωτής: anasana.gr


Γιατί στη Φύση

1. Είναι ο καλύτερος τόπος για να ριζώσουμε και να εκταθούμε όπως τα δέντρα, να ενδυναμωθούμε, να ενωθούμε και να ελαφρύνουμε!

2. Να της αποδόσουμε άμεσα κάμποση από αυτή τη δύναμη και την ελαφρότητα που θα κερδίσουμε! Ειδικά ο τόπος που σας προσκαλώ είναι πλούσια ενεργοποιημένος για αυτό το σκοπό και θα το δείτε όταν έρθετε!


Η Φύση είναι πάντα ο μεγαλύτερος καταλύτης στις συναισθηματικές μας αντιδράσεις και ο καίριος συντελεστής σε μεγάλες οικονομικές αλλαγές. Είναι η μάνα και ο πατέρας μας. Πού αλλού καλύτερα για ενδυνάμωση; Το σώμα στη φύση γίνεται εύκολα φως. Εκεί ανεβαίνουν οι δονήσεις μας. Ο Ζαν Ζακ Ρουσώ θεωρούσε πως αν ο άνθρωπος επιθυμεί να βρει ξανά τον εαυτό του, οφείλει να επιστρέψει στη φύση.


Ενσυνείδητη εργασία στη Φύση

Κρατώντας στο πεδίο μας βαριές ενέργειες όπως σκέψεις θυμού, φόβου, κριτικής, απέχθειας, εκδίκησης, ντροπής ή ενοχής, υιοθετούμε ανάλογες συμπεριφορές. Συμπεριφορές που γίνονται στάσεις ζωής καθώς κολλάμε στον ίδιο τρόπο σκέψης, και επιβαρύνουμε τις ζωές μας και τη ζωή της γης πάνω στην οποία είμαστε.


Οργισμένοι, αχόρταγοι, αναποφάσιστοι, χαμένοι άνθρωποι μες το κεφάλι τους, πώς είναι δυνατόν να κατοικούν συνειδητά τη γη αν δεν κατοικούν συνειδητά και ολοκληρωμένα το σώμα τους; Ασθενώντας τη συνείδηση, ασθενούν τα σώματα, ασθενεί η γη. Σε μια αλυσίδα είμαστε μαζί της και όσο παίρνουμε μόνο χωρίς να δίνουμε, την εξαντλούμε και την αφήνουμε μόνη να επουλώνει πληγές. (Διάβασε... Το δέντρο που έδινε και δίνει)


Όπως όμως εμείς μπορούμε να ανταπεξέρθουμε σε ένα ορισμένο ποσό άγχους, το ίδιο και η γη. Αφομοιώνει ό,τι μπορεί, μα όχι όλα. Εκρήγνυται στην προσπάθεια να ισορροπήσει, πλημμυρίζει και αυτοκαταστρέφεται, αργοπεθαίνει όπως εμείς. Απελευθερώνοντας όμως τις εντάσεις μας, και εξυγιαίνοντας το ενεργειακό μας πεδίο καθώς είμαστε μαζί συνδεδεμένοι εξυγιαίνουμε και κείνη. Η ενσυνείδητη θέση και κίνηση είναι βαθύς και εσωτερικός τρόπος για να ελαφραίνουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα.



Νόημα στην ανταπόδοση

Οι πληγές μας έγιναν πληγές της Φύσης. Ώρα να το νιώσουμε. Είμασταν πάντα Ένα. Και ακριβώς επειδή είμαστε μες τον ίδιο ενεργειακό ιστό, επηρεάζουμε ο ένας τον άλλο και οτιδήποτε υπάρχει. Ό,τι κάνουμε, λέμε, νιώθουμε και σκεφτόμαστε, και ο τρόπος που βλέπουμε τα πράγματα, εκπέμπουν ενέργεια. Δεν ανταποδίδει η Φύση με τιμωρίες!


Η φωτιά που καίει στα σωθικά μας και το χάος που βιώνουμε, έγινε φωτιά και για τη Φύση μέσα από τη χρόνια απερισκεψία και την αμέλεια.

Η πλημμύρα των συναισθημάτων που δε μοιράζονται και φτωχύναμε, ήταν αναπόφευκτο να κατακλύσει τον κόσμο μας με καταθλίψεις, με απάθεια και αδιαφορία, με εσωτερική και εξωτερική ανευθυνότητα.


Μην κατηγορούμε την ανευθυνότητα όταν τη βλέπουμε, αφού και εμείς συντελέσαμε στην ύπαρξή της, αρχίζοντας πρώτα από μέσα μας... Πόσοι από μας, έξυπνοι και με δυνατότητες, φοβόμαστε τα συναισθήματα και οι αποφάσεις μας φαίνονται ορθολογικές και ασφαλέστερες χωρίς εκείνα; Πάρα πολλοί! Μας φαίνονται… όμως, δεν είναι!

Τα συναισθήματα είναι η οδός για το πνεύμα μας το πιο υψηλό, που πάει στην καρδιά και στον άνθρωπο. Όταν τα ελευθερώνουμε κατάλληλα, ελευθερώνουμε ενέργεια χρήσιμη και αληθινά ασφαλή για τον κόσμο μας ενώ συντονιζόμαστε με την αγάπη που επουλώνει τις πληγές μας.

Η Φύση είναι πάντα αρωγός στην επούλωση και η πρώτη διδάξασα. Μαζί της μαθαίνουμε ισορροπία, που είναι ο δείκτης για την υγεία μας. Το πώς να δίνουμε και πώς να παίρνουμε ισότιμα όσο και ελεύθερα.

Για τούτο σε καλώ στο Θεραπευτικό Συντονισμό μαζί της, που έχει και νόημα και ανταπόδοση.


……………………………………………………………………………

Λίγα λόγια για μένα:

Λέγομαι Ευαγγελία Σερέτη, και σε καλώ από τη θέση της Ενεργειακής Θεραπεύτριας, Πρακτικού Ενσυνειδητότητας- Ενσυναίσθησης- Νοητικής Απεικόνισης, και Διαμεσολαβήτριας Chakaradance, αναγνωρισμένης από το Διεθνές Ινστιτούτο Συμπληρωματικών Θεραπευτών.

Αγαπώ τη Φύση, μεγάλωσα και εργάστηκα από παιδί μέσα σε αυτήν, και το να εργάζομαι τώρα ενεργειακά μαζί της, μου είναι φυσική συνέπεια. Η Συνεδρία που σε καλώ είναι ο δικός μου τρόπος να συμβάλλω θετικά στο ενεργειακό μας αποτύπωμα.


Γνώρισα τι θα πει ιδρώτας και κόπος με τη γη, αγωνία και φόβος για τα στοιχειά της Φύσης όταν θεριεύουν... Γνώρισα όμως και τη σπάνια χαρά της γης που καρπίζει, τη μοσχοβολιά του ώριμου φρούτου απ' το δέντρο και τα πανηγύρια του τρύγου! Ένιωσα την παρηγοριά ενός σύκου όταν πεινώ, και τη λαχτάρα για ένα ξεδίψασμα με τον κουβά στο πηγάδι. Και κείνη τη δύναμη που ανεβαίνει απ΄τη γη προς τα πάνω σε όλο το σώμα, όταν τη σεργιανούνε τα πόδια, με τη βαθιά ανακούφιση της επιστροφής μου στο σπίτι το σούρουπο.

Και με τις ενέργειες αυτές θα ενωθούμε στη Φύση Κυριακή 22 Οκτώβρη.

Για να με γνωρίσεις καλύτερα, μπορείς να δεις και... το βιογραφικό μου.




ANASANA

Επιστήμη

& Τέχνη

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page