top of page

Το "ευ" όλης της ύλης

Έγινε ενημέρωση: 28 Ιαν



Τι συμβαίνει στη ζωή μας και τι έχει αξία; Θέλουμε ελευθερία αλλά δεν είμαστε ελεύθεροι για κίνηση. Θέλουμε ασφάλεια εκεί που ζούμε αλλά δεν είμαστε ασφαλείς ούτε μέσα στο σώμα μας. Θέλουμε οι άλλοι να αναγνωρίζουν τα όριά μας αλλά εμείς δεν ξέρουμε ποια είναι. Θέλουμε αληθινά να μας αγαπάνε αλλά εμείς δεν αγαπάμε τον φυσικό εαυτό μας. Ποιος ο καθρέφτης που καθρεφτίζει την υγεία μας με όσα συμβαίνουν;


Η οπτική της ενέργειας είναι το πεδίο της αιτίας

Πολλά θέλουμε αλλά... δεν τα λαμβάνουμε. Και ενώ το κάνουμε αυτό, θέλουμε και σχέση σε μία ζωή που δεν αρέσει ούτε σε εμάς! Να πάρει η ευχή, είναι αποδυναμωτικό αυτό αν το δούμε! Προσωπικά, μία οπτική γνωρίζω που όταν μας κοιτάζω από εκεί, ενδυναμώνομαι και ηρεμώ. Είναι η οπτική της ενέργειας. Όσα ανέφερα που τα θέλουμε όλοι, είναι περιοχές του ενεργειακού μας πεδίου, της συνειδητότητας που ενέχει θαύμα αλλαγής γιατί μας πάει απαλά στη θεραπεία! Όλα μα όλα, υλικά και πνευματικά μας "θέλω", καθρεφτίζονται στο σώμα μας ενεργειακά, και είναι εφικτό να τα καλύψουμε μέσα από μελέτη και αποκατάσταση του ενεργειακού μας πεδίου. Η οπτική αυτή είναι το πεδίο της αιτίας. Το φυσικό μας που λέμε υλικό σώμα, είναι σε σύνδεση με το πνευματικό μας σώμα. Εκεί είναι το "ευ", ευλογία, που ανοίγει το θαύμα της ίασης. Βλέπουμε τη σύνδεση μεταξύ σώματος και συνειδητότητας, η αιτία ενός θέματος ξεκαθαρίζεται, και εκεί αποκαθίσταται. ("Δες το "Τραύμα είναι θαύμα" και "Το νόημα της ασθένειας και η συνείδηση της θεραπείας")


Στήριξη και απόλαυση

Για τους λόγους αυτούς, και άλλους που θα δεις στη συνέχεια, σε καλώ στο "ευ" όλης της ύλης διαδικτυακά και ελεύθερα στο zoom! Γιατί στο "ευ" της ζωής μας ανήκουν ποιότητες όπως η ελευθερία, η ασφάλεια, η αναγνώριση, η αγάπη. Και όλες είναι ενέργειες που εκδηλώνονται σε σώμα και πνεύμα! Θα ανοίξουμε το "ευ" όλης της ύλης. Εκεί όπου βρίσκονται η Ενέργεια και η Θεραπεία, και μπορούμε να στηριχτούμε, για να απολαμβάνουμε τη ζωή. Στήριξη όπως η Επιστήμη αποδεικνύει, απόλαυση όπως το Πνεύμα συνηγορεί.


Ερχόμαστε Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 7.00μμ. από την σπιτική μας άνεση, να κάνουμε παρέα με πολλά και ωραία! Εκτός άλλων, θα σου ξεδιαλυθεί:

  • πώς η Επιστήμη μας στρέφει στη συνειδητότητα του πνεύματος

  • γιατί "έχω πρήξει" αρκετούς με το "Σώμα και Πνεύμα μαζί"😊

  • τί θέλω ως οδοντίατρος με αυτά και δεν "κάθομαι στα αυγά μου"

  • τί ρόλο έπαιξε η νούμερο 1ο αγάπη στη ζωή μου για να σου μιλώ

  • ποια σχέση έχουν οι διάφορες εναλλακτικές μέθοδοι που ακούμε

  • πώς πάμε σε θαύματα αλλαγής με όσα συμβαίνουν γύρω μας

  • και επειδή μέχρι εδώ δεν ήρθα πετώντας, αλλά πονώντας, πώς έχω σκοπό να διευκολύνω άλλους να προοδεύουν πετώντας!😍


Επίσης θα δούμε καυτά ερωτήματα όπως... "Σε τι αντιστεκόμαστε και ασθενούμε σωματικά, συναισθηματικά, νοητικά;" και... "Περνάει το άγχος;" ή " Τι λέει το σώμα που δε λέει το στόμα;" με απαντήσεις από τον Ιπποκράτη ως την Επιγενετική.

Εδώ, για να μη μακρηγορώ, σου παραθέτω ένα σύνδεσμο με το υλικό που ήδη παρουσίασα διαζώσης, ώστε να μάθεις τι άλλο περιλαμβάνεται από τώρα... "Ενεργειακά Πεδία και Θεραπεία - Υγεία και Ευεξία Τώρα"


Θα λάβεις το σύνδεσμο zoom της παρουσίασης αφού εγγραφείς δωρεάν εδώ... ΕΓΓΡΑΦΗ

Καλό είναι να έχεις μαζί σου σημειωματάριο και ένα διωράκι στη τσέπη για παν ενδεχόμενο 😀!

Θα χαρώ να σε δω εκεί, στο "ευ" όλης της ύλης", και θα σου είμαι ευγνώμων γιατί η παρουσία σου θα συνηγορεί με το σκοπό μου! 🩷


Ευαγγελία Σερέτη, DDS 

Ενεργειακή Θεραπεύτρια & Προπονήτρια Ευεξίας  

Mindfulness & Compassion Practitioner

Δημιουργός και συντονίστρια της 7χορδης σπείρας

Πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια Chakradance

Εγκεκριμένο μέλος του IICT






ANASANA

Επιστήμη

& Τέχνη

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page