top of page

Δώρο για πάντα

Έγινε ενημέρωση: 12 Φεβ 2023

Γιορτές τέλος, κεφάλια μέσα, κι ο καθένας στον πάγκο του. Από παιδάκι, τσατιζόμουν με αυτά τα λόγια. Ήθελα μία συνέχεια στη χαρά, στη γιορτή και το φως, κάθε ημέρα. Ήθελα να είναι ένα δώρο για πάντα!Τώρα κρατάω τη γεύση χαράς 😇

Με έναν τρόπο που έρχομαι να σου προτείνω. Ένα σπουδαίο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στον εαυτό σου κάθε στιγμή που θα ήθελες. Κάθε στιγμή που μπορεί να θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά όχι σα να είναι η ζωή σου αγώνας δρόμου. Το δώρο λέγεται Ενεργειακή Ενδυνάμωση και δίνεται σε συνεδρίες που συνδυάζουν την Ενεργειακή Θεραπευτική (δες τι είναι με ένα κλικ εδώ…) και το Life aware movement Coaching (δες τι είναι με κλικ εδώ…). Για να ανεβάζεις την ενέργειά σου και να τη διατηρείς υψηλή. Κλικ εδώ για περισσότερα…

Καινούριος χρόνος, και η στατιστική λέει πως μόνο το 8% των ατόμων πετυχαίνουν τους στόχους τους. Θες να είσαι μαζί τους, μα να εστιάζεις και να προχωράς χωρίς εντάσεις; Μπορεί η Ενεργειακή Ενδυνάμωση, να είναι η ώθηση και στήριξη που χρειάζεσαι! Με την εσωτερική σου δύναμη και την αγάπη για σένα, και για ό,τι η ψυχή σου επιθυμεί.

Επιγραμματικά θα πω, πως η Ενεργειακή Θεραπευτική δρα μέσω της βιοενέργειας και ενεργοποιεί τη δύναμη μεταμόρφωσης που βρίσκεται μέσα σου. Σε ανακουφίζει σωματικά αλλά και σε αποφορτίζει από τα βάρη σου τα συναισθηματικά και τα νοητικά, τα οποία είναι οι πρωταίτιοι των παθήσεων, ώστε να προχωράς υγιής και γαλήνιος.

Το Life aware movement Coaching είναι προπόνηση στη συνειδητή ζωή. Είναι το σωματικά προσανατολισμένο Coaching (αλλιώς Body Oriented Coaching ή B.O.C.) που είναι ειδικό για την ενσωμάτωση της νέας σου ενέργειας, έτσι ώστε αυτή να γίνεται η καθημερινότητά σου.


Έτσι νιώθεις τη δύναμή σου και την αναλαμβάνεις,

βιώνοντας χαρά και ειρήνη.

Επειδή...

"Ένας στόχος μπορεί να λέει πολλά, όμως

ο τρόπος που πας ως εκεί, λέει τα πάντα."

Λέει για όσα αφορούν την ποιότητα της ζωής σου.

Με κλικ στην εικόνα ή στο σύνδεσμο θα ακούσεις μία μαρτυρία...

Η Ενεργειακή Ενδυνάμωση είναι για σένα ειδικά, όταν επιθυμείς:

· Ηρεμία στην καθημερινότητά σου και ευκολία.

· Ανακούφιση από συμπτώματα κόπωσης και άγχους.

· Διαύγεια για να παίρνεις καλύτερες αποφάσεις.

· Επικοινωνία ουσιαστική και αυθεντική.

· Αύξηση ζωντάνιας και ευλυγισίας.

· Καλύτερη σχέση με τον εαυτό σου, με σώμα και πνεύμα.

· Αναγνώριση των δυνατών σου σημείων και αυτοπεποίθηση.

Ιδιαίτερα αν η θέση σου στη ζωή είναι τέτοια που φροντίζεις άλλους!


Ειδικότερα στις συνεδρίες μαθαίνεις να:

· Αναγνωρίζεις και να βάζεις τα ενεργειακά σου όρια.

· Απλοποιείς, και φροντίζεις τον εαυτό σου.

· Εντοπίζεις τα αρνητικά και τα παρακάμπτεις.

· Αποπροσωποποιείς, και επαναπροσδιορίζεσαι.

· Κάνεις λιγότερα και «είσαι» περισσότερο.

· Καλλιεργείς συνήθειες απλές που σε θρέφουν.

· Καθαρίζεις τη σκέψη και το ενεργειακό σου πεδίο.


Πάμε μαζί με: Γλώσσα της καρδιάς, ArtTherapy, Θεραπευτικές ασκήσεις 3πλής δράσης και με Πρότυπα Υγείας (που δίνονται και ηχογραφημένες ή σε βίντεο για εργασία στη συνέχεια) και Τεχνικές Mindfulness, Compassion και Εικονοβίωσης, ακόμα και χοροκίνηση! Πάμε με ό,τι από αυτά σου ταιριάζει καλύτερα!

Ποια τα μοναδικά πλεονεκτήματα της Ενεργειακής Ενδυνάμωσης:

1. Είναι προϊόν εμπειρίας και εφαρμοσμένης γνώσης.

2. Σταθερή στήριξη και αποτελεσματικότητα.

3. Προσαρμόζεται στις ανάγκες σου.


Από την προσωπική εμπειρία σε βεβαιώνω ότι εφαρμόζοντας πάνω μου το συνδυασμό Ενεργειακής Θεραπευτικής, παρέα με τις τεχνικές του Life aware movement Coaching, με βοηθάει στο να με βλέπω καλύτερα και να ξεκολλάω από αρνητικές συνήθειες και καταστάσεις. Δημιούργησα χώρο στα ταλέντα μου, σταθεροποιώντας την επαφή μου με την ψυχή, έτσι που να βρίσκω νόημα. Διαθέτω μεγαλύτερη ευλυγισία και ετοιμότητα για αλλαγές, από ότι όταν ήμουν 20 ετών, και ζω θαύματα που δεν φανταζόμουν. Το κυριότερο, βρίσκω χαρά σε συνθήκες που άλλοτε ζούσα μόνο τη λύπη.

Αν τα θέλεις και εσύ αυτά, θα χαρώ πολύ να σε βοηθήσω! (Υπάρχει η δυνατότητα να δοκιμάσεις είτε δύο συνεδρίες αρχικά είτε ένα πρόγραμμα δέκα συνεδριών για Ταχεία Ενδυνάμωση, από όπου κερδίζεις περισσότερα αποτελέσματα και επίσης 15% έκπτωση.) Πιο πολλές λεπτομέρειες θα μάθεις στην επικοινωνία μας. Θα μπορούσες να επικοινωνήσεις μαζί μου είτε στο 6976024760 είτε στο email: anasana.gr@gmail.com ή και εδώ...www.anasana.gr/biograph


Με σεβασμό και ενδιαφέρον,

Ευαγγελία


Comentarios


ANASANA

Επιστήμη

& Τέχνη

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page