top of page
istockphoto-1322055036-612x612.jpg

Ενεργειακή Θεραπευτική

Small Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Small Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Small Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

 

                                                     Μέσω της βιοενέργειας

Με την Ενεργειακή Θεραπευτική ενεργοποιείς την ψυχική σου δύναμη για την αυτοΐασή σου. 

Σύμφωνα με την Επιστήμη, αφορά την ιατρική του μέλλοντος. Βασίζεται στη γνώση της Κβαντικής Φυσικής και της Επιγενετικής. Γι αυτό αναζητούμε την αιτία των συμπτωμάτων στη συνειδητότητα, δηλαδή, στο ενεργειακό πεδίο από το οποίο προέρχονται όλα. Όσο εργαζόμαστε με το Ανθρώπινο Ενεργειακό Πεδίο, χρησιμοποιούμε τη βιοενέργεια τόσο για την σωματική και συναισθηματική ανακούφιση, όσο και την εξάλειψη της αιτίας των συμπτωμάτων σου. Το Ανθρώπινο Ενεργειακό Πεδίο ειδικότερα, είναι η εκδή­λωση της συμπαντικής ενέργειας που εμπλέκεται στενά με την ανθρώπινη ζωή. Σκοπός είναι η υγεία και η γαλήνη. Η Ενεργειακή Θεραπευτική λειτουργεί επίσης προληπτικά και συμπληρωματικά με την κλασική ιατρική. 

 

Βιοενέργεια τώρα είναι ο ιστός ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων που αποτελεί το ενεργειακό πεδίο, μας διαπερνά, μας περιβάλλει και ενώνει όλους με όλα. Είναι γνωστή στη φυσική θεωρία και στην πράξη, και την χρησιμοποιούμε συνειδητά ή ασυνείδητα με διάφορους τρόπους. Την εκπέμπει και τη δέχεται όλο μας το σώμα, και αλλάζοντας τη ροή της, αλλάζουμε το ενεργειακό πεδίο που μας διατρέχει και μας περιβάλλει επηρεάζοντας άμεσα τη φυσική και την ψυχική μας υγεία. 

Άρχισα να τη μελετώ και να εργάζομαι μαζί της σχεδόν είκοσι χρόνια πριν, με πρώτη διδάξασα την Ann Brennan, ψυχοθεραπεύτρια και ερευνήτρια της NASA στο ανθρώπινο ενεργειακό πεδίο. Εκείνο δηλαδή το ατομικό ενεργειακό πεδίο που είναι μέρος του συμπαντικού ενεργειακού πεδίου ή αλλιώς της συνειδητότητας, από όπου προέρχονται τα πάντα. Στην πορεία γνώρισα και άλλους μεγάλους θεραπευτές και διδάχτηκα από εκείνους, όπως τον Μάρτιν Μπρόφμαν! Δες σχετικά το "Το νόημα της ασθένειας και η συνείδηση της Θεραπείας", σε άρθρο - συνέντευξη του ίδιου, κάνοντας κλικ εδώ...

Αρχική μου πρόθεση ήταν να διερευνήσω τι άλλο υπάρχει εκτός από αυτό που βλέπουν τα φυσικά μας μάτια, και το οποίο προσδιορίζει την υγεία μας και τη ζωή μας. Ώστε να βοηθώ το παιδί μου, εμένα, και όποιον άλλον το χρειάζεται, στην καλυτέρευση της υγείας του και της ποιότητας ζωής.

Βασικό συστατικό : Για την αποτελεσματικότητα της Ενεργειακής Θεραπευτικής, βάση είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσα στο "Θεραπευτή" και στο "Θεραπευόμενο". Η εμπιστοσύνη χτίζει βουνά. Δεν είναι εύκολη, μα δε γίνεται αλλιώς. Ως ενσυνείδητη θεραπεύτρια γνωρίζω ότι η σύνδεσή μας είναι ιερή και ότι είμαι εκεί για να ενθυμηθείς την ιερότητά σου και να συνδεθείς με αυτήν, δηλαδή με το υψηλότερο ενεργειακό και πνευματικό πεδίο που διαθέτεις.

Συχνότητα : Το πόσο συχνά θα γίνουν οι θεραπευτικές συνεδρίες και το πόσες συνολικά, εξαρτάται από την πρόθεση - στόχο σου και από την ενεργειακή συχνότητα με την οποία εργαζόμαστε.

Οι στόχοι σου : Επιθυμείς χαλάρωση και ανακούφιση; Συναισθηματική ενδυνάμωση; Ή μήπως  απελευθέρωση των παλαιών και καταγραφή νέων λειτουργικών πεποιθήσεων για σένα; Συχνά με ρωτούν "τι θεραπεύεται;" Θεραπεύεται το ενεργειακό πεδίο μέσα στο οποίο δημιούργησες ένα σύμπτωμα ή μία κατάσταση. Η αποδρομή του συμπτώματος ή της κατάστασης, μπορεί να γίνει και άμεσα, η θεραπεία όμως συμβαίνει με την μεταστροφή των πεποιθήσεών σου προς την υγεία. Αυτό είναι απαραίτητο για να επιλυθεί, όχι να καλυφθεί, ένα θέμα που αφορά είτε το σώμα σου είτε τη συμπεριφορά σου. (Δες το ρόλο της Ενεργειακής Θεραπευτικής στο τραύμα, κάνοντας κλικ εδώ... )

Όταν οι πληροφορίες που ανασύρονται είναι πολλές, σαφώς χρειάζεται περισσότερος χρόνος για να τις ενσωματώσεις και να κινηθείς με αυτές. Εάν στοχεύεις απλά σε μία χαλάρωση, τη ζητάς κάθε φορά που την έχεις ανάγκη. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται μία συντήρηση της νέας ενεργειακής σου συχνότητας. Για το λόγο αυτό γίνεται πάντα ανατροφοδότηση, και σου δίνω οδηγίες με βάση τις πληροφορίες που εξάγονται από την Θεραπευτική. Η δράση σου η σύμφωνη με τις οδηγίες που θα λάβεις, είναι πραγματικά και η ολοκλήρωση του θεραπευτικού αποτελέσματος, αφού έτσι θα συντηρείς καθαρό και υψηλό το ενεργειακό σου πεδίο. 

Σε μια συνεδρία : Καταρχήν μπορούμε να εργαστούμε μαζί διά ζώσης ή διαδικτυακά. Και κατά τη διάρκεια της Ενεργειακής Θεραπευτικής, είσαι καθιστός σε αναπαυτική θέση ή ξαπλωμένος. Σε μια διά ζώσης συνεδρία, αφού σε ενημερώσω, μπορεί να ακουμπήσω τα χέρια μου στο σώμα σου ή και όχι, αναλόγως της μεθόδου που θα εφαρμόσω. Μπορεί και να τα κρατώ σε μικρή απόσταση για μια άλλου είδους ενεργοποίηση.

Σε μία συνεδρία από μακριά, θα εφαρμόσω παρόμοια διαδικασία, όχι ακριβώς την ίδια. Πρώτα όμως όπως πάντα, επικοινωνούμε ικανοποιητικά μεταξύ μας πριν ξεκινήσουμε, και θα σε ενημερώσω για την ολοκλήρωσή της. Το σημαντικότερο, και στις δύο περιπτώσεις, είναι να μείνεις δεκτικός για να απολαύσεις τη διαδικασία και να ωφεληθείς στο μέγιστο.

Ανάλογα με τη δεκτικότητα και την παρουσία σου, μπορεί να ανασυρθούν εικόνες, αισθήσεις σωματικές, όπως και πληροφορίες που φαίνονται άγνωστες έως τη στιγμή εκείνη... Έχουν όμως μια καταπληκτική σύνδεση μεταξύ τους, η οποία αποδεικνύεται και επιβεβαιώνεται κατά το πέρας της συνεδρίας όπου και διασταυρώνουμε τις πληροφορίες που κατά τη διάρκεια της συνεδρίας έχουν ανασυρθεί, καθώς τις μοιραζόμαστε εδραιώνοντας τα αποτελέσματά της Θεραπευτικής.  

Μέσω των χεριών μου, της εσώτερης όρασης, και την αρμονικής επαγωγής προς υψηλότερες συχνότητες, δημιουργώ τον ενεργειακό χώρο για κάθαρση και εξισορρόπηση του ενεργειακού σου πεδίου και την ανάδυση πληροφοριών για την εξέλιξη και ευημερία σου. (Κλικ στις υπογραμμισμένες λέξεις ή στο εικονίδιο, για να δεις το πώς λειτουργεί η Ενεργειακή Θεραπευτική... πώς λειτουργεί...)

Η εκπαίδευσή μου σε αρκετές ενεργειακές θεραπευτικές μεθόδους και η εξάσκηση, με βοήθησαν με τον καιρό να καταλήξω σε κάποιες που βρίσκω πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές. Αυτές κατά σειρά νεότητας, είναι ο Θεραπευτικός Κώδικας, το Αγγελικό Ρέικι, και το Σύστημα Καθρέφτης του Σώματος (κάνεις κλικ πάνω στις υπογραμμισμένες λέξεις για να μάθεις ιδαίτερα για την καθεμία). Όλες οι μέθοδοι εφαρμόζονται είτε από κοντά είτε από απόσταση, και το ποια θα είναι η κατάλληλη, εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία αλλά και το στόχο σου. Σε ένα πρώτο διαγνωστικό ραντεβού, όπου παίρνω και το ιστορικό σου, επιλέγουμε την καλύτερη μέθοδο για σένα και προχωράμε.

Ας επικοινωνήσουμε

Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία!

bottom of page