top of page
istockphoto-1322055036-612x612.jpg

Ενεργειακή Θεραπευτική

Small Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Small Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

Small Title

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content and make sure to add any relevant details or information that you want to share with your visitors.

 

                                                     Μέσω της βιοενέργειας

Η Ενεργειακή Θεραπευτική ενεργοποιεί τη δύναμη μεταμόρφωσης, η οποία βρίσκεται μέσα σου. 

Σύμφωνα με πολλούς σημερινούς επιστήμονες, είναι η ιατρική του μέλλοντος. Πρόκειται για διαδικασία που διαχειρίζεται τη βιοενέργεια, για να σε ανακουφίζει σωματικά αλλά και να σε αποφορτίζει από τα βάρη σου τα συναισθηματικά και τα νοητικά που είναι οι πρωταίτιοι των παθήσεων, ώστε να προχωράς στη ζωή υγιής και γαλήνιος. Σήμερα ακόμα, λειτουργεί προληπτικά και συμπληρωματικά με την ιατρική που γνωρίζουμε.

Χρησιμοποιώντας τα χέρια μου, την εσώτερη όραση, και όλο το ηλεκτρομαγνητικό μου πεδίο, στοχεύω στον καθαρισμό και την εξισορρόπηση του ενεργειακού σου πεδίου καθώς και στην ανάδυση πληροφοριών απαραίτητων για την εξέλιξη και ευημερία σου. Έχω την πρόθεση, αν σου ταιριάζει, να σου δείξω έναν τρόπο να το κάνεις αυτό ο ίδιος για τον εαυτό σου, για να είσαι ανεξάρτητος. Κλικ στο - πώς λειτουργεί...

Βιοενέργεια είναι ο συνδετικός ιστός ηλεκτρομαγνητικών συχνοτήτων που διαπερνά, περιβάλλει και ενώνει όλους με όλα. Είναι γνωστή στη φυσική θεωρία και στην πράξη, και την χρησιμοποιούμε συνειδητά ή ασυνείδητα με διάφορους τρόπους. Την εκπέμπει και τη δέχεται όλο μας το φυσικό σώμα, ενώ μπορούμε με συνειδητή εστίαση μέσω αυτής να επηρεάσουμε την κατάσταση του ενεργειακού μας πεδίου, το οποίο διατρέχει τα συστήματά μας επηρεάζοντας τη φυσική και την ψυχική μας υγεία.

Άρχισα να τη μελετώ και να εργάζομαι μαζί της σχεδόν είκοσι χρόνια πριν, με πρώτη διδάξασα την Ann Brennan, ψυχοθεραπεύτρια και ερευνήτρια της NASA στα ανθρώπινα ενεργειακά πεδία. 

Αρχική μου πρόθεση ήταν να διερευνήσω τι άλλο υπάρχει εκτός από αυτό που βλέπουν τα φυσικά μας μάτια, και το οποίο προσδιορίζει την υγεία μας και τη ζωή μας, για να βοηθώ το παιδί μου, εμένα, και όποιον άλλο το ζητά, στην καλυτέρευση της υγείας του και της ποιότητας ζωής.

Βασικό συστατικό : Για την αποτελεσματικότητα της ενεργειακής θεραπευτικής, βάση είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσα στο "Θεραπευτή" και στο "Θεραπευόμενο". Η εμπιστοσύνη χτίζει βουνά. Δεν είναι εύκολη, μα δε γίνεται αλλιώς. Ως ενσυνείδητη θεραπεύτρια γνωρίζω ότι η σύνδεσή μας είναι ιερή και ότι είμαι εκεί για να ενθυμηθείς την ιερότητά σου και να συνδεθείς με αυτήν, δηλαδή με το υψηλότερο ενεργειακό και πνευματικό πεδίο που διαθέτεις.

Συχνότητα : Το πόσο συχνά χρειάζεται να γίνονται οι θεραπευτικές συνεδρίες και το πόσες συνολικά, εξαρτάται από την πρόθεση - στόχο σου και από την ενεργειακή συχνότητα με την οποία εργαζόμαστε.

Οι στόχοι σου : Επιθυμείς χαλάρωση και ανακούφιση; Συναισθηματική ενδυνάμωση; Ή μήπως  απελευθέρωση των παλαιών και καταγραφή νέων λειτουργικών πεποιθήσεων για σένα; Συχνά με ρωτούν "τι θεραπεύεται;" Θεραπεύεται το ενεργειακό πεδίο μες το οποίο δημιούργησες ένα σύμπτωμα ή μία κατάσταση. Η αποδρομή του συμπτώματος ή της κατάστασης, μπορεί να γίνει και άμεσα, προϋποθέτοντας όμως και την μεταστροφή των πεποιθήσεών σου προς την ισορροπία. Όταν φυσικά οι πληροφορίες που ανασύρονται είναι πολλές, σαφώς σου χρειάζεται περισσότερος χρόνος, για να τις ενσωματώσεις και να κινηθείς με αυτές. Εάν όμως στοχεύεις απλά σε μία χαλάρωση, τότε είναι εύκολη κάθε φορά που την έχεις ανάγκη. Το σίγουρο είναι ότι χρειάζεται μία συντήρηση της νέας ενεργειακής σου συχνότητας, η οποία θέλει εκμάθηση, και για το λόγο αυτό δίνω πάντα οδηγίες με βάση τις πληροφορίες που εξάγονται από την πρακτική. Η δράση η σύμφωνη με τις οδηγίες αυτές, είναι πραγματικά η ολοκλήρωση του θεραπευτικού αποτελέσματος, αφού έτσι συντηρείται καθαρό και υψηλό το ενεργειακό σου πεδίο. 

Στην πράξη : Κατά τη διάρκεια της Ενεργειακής Θεραπευτικής, είσαι συνήθως καθιστός σε αναπαυτική θέση και αφού σε ενημερώσω, ακουμπάω τα χέρια μου σε σημεία του σώματός σου όπως χρειάζεται. Κάποιες φορές μπορεί να τα κρατώ σε μικρή απόσταση για μια άλλου είδους ενεργοποίηση.

Ανάλογα με τη δεκτικότητά σου στη διαδικασία και το βαθμό της παρουσίας σου, μπορεί να ανασύρεις εικόνες, αισθήσεις σωματικές, όπως και πληροφορίες που φαίνονται άγνωστες έως τη στιγμή εκείνη... Έχουν όμως μια καταπληκτική σύνδεση μεταξύ τους, η οποία αποδεικνύεται και επιβεβαιώνεται στο πέρας της συνεδρίας. Τότε που διασταυρώνονται με τις πληροφορίες που κατά τη διάρκεια της συνεδρίας έχουν ανασυρθεί, και τις οποίες μοιραζόμαστε εδραιώνοντας τα αποτελέσματά της.  

Η εκπαίδευσή μου σε αρκετές ενεργειακές θεραπευτικές πρακτικές και η εξάσκησή τους, με βοήθησαν με τον καιρό να καταλήξω σε κάποιες που βρίσκω πιο σύγχρονες και αποτελεσματικές. Αυτές κατά σειρά νεότητας, είναι ο Θεραπευτικός Κώδικας (τον οποίο γίνεται και να σου διδάξω), το Σύστημα Καθρέφτης του Σώματος και το Αγγελικό Ρέικι. Όλες οι πρακτικές γίνονται είτε από κοντά είτε από απόσταση, και το ποια θα είναι η πιο κατάλληλη, εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία αλλά και το στόχο του θεραπευόμενου. Ούτως ή άλλως προηγείται πάντα ένα διερευνητικό ραντεβού όπου παίρνω και ένα ιστορικό, και ύστερα συναποφασίζουμε τον καλύτερο τρόπο για να προχωρήσουμε.

Ας επικοινωνήσουμε

Σας ευχαριστώ για την επικοινωνία!

bottom of page