top of page

Συχνές ερωτήσεις

σε θέματα πρακτικά και κατανόησης

 • ​Τι παρέχετε; Εναλλακτικές πρακτικές υπό την μορφή ατομικών συνεδρίων ή και εργαστηρίων, συντονισμένες στο υψηλότερο κραδασμικά ενεργειακό πεδίο μας.

  Με αποτελέσματα που αφορούν σωματική και ψυχική υγεία όπως:
  . Περισσότερη ενέργεια κάθε μέρα
  . Καλύτερος ύπνος
  . Ευλύγιστο σώμα και σκέψη με υγιείς συνήθειες 
  . Αντίληψη του ενεργειακού σώματος
  . Ανακούφιση σε άγχος και πόνους ψυχοσωματικής φύσης
  . Εσωτερικό αυτοέλεγχο με ανατροφοδότηση και απελευθέρωση
  . Ευθυγράμμιση σώματος και ψυχής

  Το τελευταίο ειδικά, οδηγεί σε μεγαλύτερη διαύγεια, αποφασιστικότητα, γείωση και ενδυνάμωση για αλλαγές που μπορεί να χρειάζεσαι.
 • Με ποιον τρόπο πετυχαίνεται όλο αυτό ; Είναι σε μορφή άσκησης; Ψυχοθεραπείας; Οι τρόποι είναι πολλοί, και εξαρτώνται από τον στόχο, την πρόθεση και φυσικά την διαθεσιμότητα σου.

Λειτουργώ μέσω της Ενεργειακής Θεραπευτικής και της Προπόνησης Ευεξίας που είναι οι ειδικότητες μου, και χρησιμοποιώ άσκηση και κίνηση.
Η πρακτική που θα χρησιμοποιηθεί θα είναι κάποια από αυτές που έχω στο anasana.gr ή και συνδυασμός τους, ανάλογα με τις ανάγκες και το ιστορικό σου. Αυτό το συναποφασίζουμε στην πρώτη διερευνητική συνεδρία μας που βλέπουμε και τί σου ταιριάζει καλύτερα.​
 •  Γνωρίζω πως όλα αυτά είναι επένδυση. Μπορώ να γνωρίζω το κόστος; 
Είναι όντως επένδυση σε μια εν τω βάθει και ουσιαστική φροντίδα με μακροχρόνια ωφέλη.
Και ναι, φυσικά να γνωρίζεις και το κόστος!
Το οικονομικό κόστος στις ατομικές συνεδρίες είναι 50 € εκτός της πρώτης που είναι 60€ με διάρκεια μιάμισης ώρας, στις ομαδικές 15 - 20€ αναλόγως της πρακτικής και της διάρκειάς της, και όλες με αποδείξεις παροχής υπηρεσιών.
Το σημαντικότερο που επενδύεις όμως εσύ στην εργασία αυτή είναι η αλήθεια και ο χρόνος σου. Αυτό που ανέφερα πιο πριν ως διαθεσιμότητα, και που ενέχει σεβασμό σε αυτό που κάνεις και που σου συμβαίνει.
 • Υπάρχουν προσφορές; Οι προσφορές αφορούν τις ατομικές συνεδρίες ή συμμετοχή σε ομαδικές, προσφέρονται σε τακτική βάση, ανακοινώνονται στο fb (κάνεις κλικ εδώ), μερικές διατίθενται με κλήρωση, και κάποιες αφορούν ειδικές ομάδες. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ...
 • Ποιες είναι προϋποθέσεις για την προστασία της συνεργασίας μας και την εξασφάλιση των αποτελεσμάτων: 
 1. Θέληση να δεις, να δεχτείς και να εργαστείς για τον εαυτό σου ως ενιαία οντότητα, με σώμα και ψυχή μαζί. Αυτά συνδέονται μεταξύ τους, και αλληλοεπιδρούν διαρκώς για το επιθυμητό αποτέλεσμα. 
 2. Σεβασμός στον ρυθμό με τον οποίο μπορείς να αναπτυχθείς, στον ρυθμό της ψυχής. Πολλές φορές χρειάζεται να πηγαίνεις αργά και να επαναλαμβάνεις τα βήματα για να φτάνεις σίγουρα, να ανοίγεσαι, και να πιστεύεις ότι μπορείς. 
 3. Εμπιστοσύνη στην επιλογή σου να κάνεις μαζί μου αυτή την πορεία. Την χρειάζεσαι για να παίρνεις όλα τα δώρα της συνεργασίας μας. Διάβασε για μένα, ρώτησε άτομα που έκαναν πράξη όσα τους έδειξα, και έπειτα έλα για το καλύτερο! Πάτησε Μαρτυρίες εδώ
​​
 • Πόσο διαρκούν οι συναντήσεις; Οι ατομικές διαρκούν περίπου 1.30 ώρα, και οι ομαδικές από 130  έως 2 ώρες, αναλόγως του είδους τους.
 • ​Πότε γίνονται οι συναντήσεις;
Πρόκειται για κύκλους συναντήσεων ή εργαστηρίων που ανακοινώνονται στη σχετική σελίδα του fb που σου δείχνω εδώ... ή ανατρέχεις στη σελίδα αυτή εδώ... ή ενημερώνεσαι με μήνυμα στο messenger ή στο e-mail, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ... για μια σταθερή μηνιαία επικοινωνία ανάμεσά μας. Πρόθεσή μου είναι μια άνετη και ασφαλής σύνδεση μαζί σου, που να σε διευκολύνει και να σε αναζωογονεί. ​
 • Πώς επιλέγω την κατάλληλη θεραπευτική πράξη;
Επειδή οι θεραπευτικές πράξεις διαφέρουν μεταξύ τους, θα βοηθηθείς πολύ σε αυτή την επιλογή όταν επικοινωνήσουμε. Προσθέτοντας το προσωπικό σου κριτήριο, θα νιώσεις ακόμα πιο μεγάλη σιγουριά, μετά από μια πρώτη διερευνητική συνάντηση μαζί μου.
 • Ποια η διαφορά του "Αγγελικού Ρέικι" από τη μέθοδο "Καθρέφτης του Σώματος";
Και τα δύο αφορούν την άνοδο και διεύρυνση της συνειδητότητάς μας σε υψηλότερες κλίμακες. Διαφέρουν όμως ως προς την τεχνική και τον τρόπο παρέμβασης στο πεδίο της συνειδητότητας. Σε κάποιους ταιριάζει καλύτερα η πρώτη πρακτική και σε άλλους η δεύτερη.
 • Ποια η διαφορά της 7χορδης σπείρας από το CHAKRADANCE™;
Τρεις είναι οι βασικές διαφορές των δύο αυτών πρακτικών: Στον τρόπο κίνησης, στον τρόπο σύνδεσης και στα εργαλεία που χρησιμοποιεί η καθεμιά τους. Θα τις βρεις λεπτομερώς εδώ...
 • Τι κάνει ένας Coach;​ ​
1.Δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο οι άνθρωποι βλέπουν τον εαυτό τους καθαρότερα.
2.Εργάζεται στηρίζοντας την πιο υγιή σκέψη, για δράση και αλλαγή συμπεριφοράς.
3.Βοηθά να επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι με συγκεκριμένα μέσα και κόστος το συντομότερο δυνατόν. Δες πατώντας εδώ... το  Life aware Movement Coaching που παρέχω!
 •  Τι είναι η ενσυναίσθηση;
Η ενσυναίσθηση είναι η εξερεύνηση της ανθρώπινης εμπειρίας μας - των συναισθημάτων μας, των αναγκών μας - της ενεργειακής μας ζωής που αναδύεται και μας καθοδηγεί. Είναι η προσεκτική εξέταση και ερώτηση με ένα γνήσιο ενδιαφέρον, για το τι περνάμε εμείς ή κάποιος άλλος. 
 • Τι θα πει "mindfulness;                                                                                                    Στα ελληνικά θα πει ενσυνειδητότητα. Και είναι η παρουσία μας η ελεύθερη από κριτική, με παρατήρηση σε ό,τι συμβαίνει στην παρούσα στιγμή, και με τρόπο που να δημιουργεί χώρο για διορατικότητα και ισορροπημένη-ήρεμη δράση. Κατά τον Daniel J. Siegel, "Η Ενσυνειδητότητα με την πιο γενική έννοια είναι να ξυπνάς από μια ζωή στον αυτόματο πιλότο και να είσαι ευαίσθητος στην καινοτομία στις καθημερινές σου εμπειρίες... Η Ενσυνειδητότητα ​​μας βοηθά να αφυπνιστούμε, μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε επιλογές και έτσι η αλλαγή καθίσταται δυνατή."(Hampton, 2014) Περισσότερα εδώ...
 • Τι είναι το "Compassion"; Είναι η επιστήμη της ενσυναίσθησης. Το ενσυναισθητικό δηλαδή είδος συμπόνοιας για τον εαυτό μας και τους άλλους, στο οποίο διακρίνοντας συναισθήματα και ανάγκες, τα επικοινωνούμε με τρόπο που ανανεώνεται η ενέργειά μας, βοηθώντας ουσιαστικά και εμπλουτίζοντας τη ζωή. Το Compassion αποτελεί έναν από τους πιο πρωτοποριακούς τρόπους μεταμόρφωσης της σχέσης μας με τον εαυτό μας και με τους άλλους, γιατί αντιμετωπίζει το εσωτερικό σαμποτάζ, τον επικριτικό εαυτό και την ενοχική στάση, μας φέρνει σε επαφή με το εσωτερικό παιδί και τις βαθύτερες ανάγκες μας και μας προφυλάσσει από τη συναισθηματική εξάντληση, όταν προσφέρουμε σε άλλους. 
 • Τι σημαίνει ευζωία (ευ-ζην);
Για μένα σημαίνει ζωή με νόημα και χαρά. Δηλαδή να προσφέρω καθημερινά στον εαυτό μου και στους άλλους ό,τι αγαπώ και μας προχωρά, ενώ το χαίρομαι με την ψυχή μου.
 • Πώς ή πού μπορώ να βρω τα έργα σας;
Επικοινωνώντας μαζί μου θα απαντηθούν οι σχετικές ερωτήσεις σας. Αφήστε τα στοιχεία σας με ένα κλικ παρακάτω, προαιρετικά τον αριθμό τηλεφώνου, και θα επικοινωνήσω μαζί σας!

ANASANA

Επιστήμη

& Τέχνη

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube
Anchor 1
bottom of page