Συχνές ερωτήσεις

σε θέματα πρακτικά και κατανόησης

 • Τι κοστίζουν οι θεραπευτικές πράξεις;
Το κόστος των ατομικών εξαρτάται από το είδος και τον αριθμό των συναντήσεων. Γενικά, κυμαίνεται από 30 έως 50 Ευρώ.
Το κόστος των ομαδικών καθορίζεται από το αν γίνονται από απόσταση ή διά ζώσης, όπως και από το είδος της ομάδας, και κυμαίνονται από 10 έως 20 Ευρώ ανά άτομο.
 • Υπάρχουν προσφορές;
Ναι. Σε τακτική βάση προσφέρονται, ανακοινώνονται στο διαδίκτυο, και διατίθενται με κλήρωση αφού εγγραφείς στη φόρμα επικοινωνίας εδώ... Κάποιες αφορούν ειδικές ομάδες.
 • Πόσο διαρκούν οι συναντήσεις;
Η χρονική διάρκεια των ατομικών συνεδριών κυμαίνεται από 1 έως 1.30 ώρα, και των ομαδικών από 1 έως 2 ώρες, αναλόγως του είδους τους.
 • ​Πότε γίνονται οι συναντήσεις;
Πρόκειται για κύκλους συναντήσεων και μαθημάτων που ανακοινώνονται στη σχετική σελίδα του fb που σου δείχνω εδώ... ή ανατρέχεις στη σελίδα αυτή εδώ... ή ενημερώνεσαι άμεσα από εμένα με ένα τηλεφώνημα, μήνυμα στο messenger ή στο e-mail, είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας εδώ... για μια σταθερή μηνιαία επικοινωνία ανάμεσά μας. Πρόθεσή μου είναι μια άνετη και ασφαλής σύνδεσή σου μαζί μου, που να διευκολύνει και να αναζωογονεί.
 • Πώς επιλέγω την κατάλληλη θεραπευτική πράξη;

Επειδή οι θεραπευτικές πράξεις διαφέρουν μεταξύ τους, θα βοηθηθείς πολύ σε αυτή την επιλογή όταν επικοινωνήσουμε. Προσθέτοντας το προσωπικό σου κριτήριο, θα νιώσεις ακόμα πιο μεγάλη σιγουριά, μετά από μια πρώτη διερευνητική συνάντηση και εργασία μαζί μου.

 • Ποια η διαφορά του "Αγγελικού Ρέικι" από τη μέθοδο "Καθρέφτης του Σώματος";
Και τα δύο αφορούν την άνοδο και διεύρυνση της συνειδητότητάς μας σε υψηλότερες κλίμακες. Διαφέρουν όμως ως προς την τεχνική και τον τρόπο παρέμβασης στο πεδίο της συνειδητότητας. Σε κάποιους ταιριάζει καλύτερα η πρώτη πρακτική και σε άλλους η δεύτερη.
 • Ποια η διαφορά της 7χορδης σπείρας από το CHAKRADANCE™;
Τρεις είναι οι βασικές διαφορές των δύο αυτών πρακτικών: Στον τρόπο κίνησης, στον τρόπο σύνδεσης και στα εργαλεία που χρησιμοποιεί η καθεμιά τους. Θα τις βρεις λεπτομερώς εδώ...
 • Τι κάνει ένας Coach;​ 

1.Δημιουργεί ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο οι άνθρωποι βλέπουν τον εαυτό τους καθαρότερα.
2.Εργάζεται για περισσότερη σκόπιμη σκέψη, δράση και αλλαγή συμπεριφοράς.
3.Βοηθά να επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι με συγκεκριμένα μέσα και κόστος το συντομότερο δυνατόν. Δες πατώντας εδώ το Life aware Movement Coaching που παρέχω!
 •  Τι είναι η ενσυναίσθηση;

Η ενσυναίσθηση είναι η εξερεύνηση της ανθρώπινης εμπειρίας μας - των συναισθημάτων μας, των αναγκών μας - της ενεργειακής μας ζωής που αναδύεται και μας καθοδηγεί. Είναι η προσεκτική εξέταση και ερώτηση με ένα γνήσιο ενδιαφέρον, για το τι περνάμε εμείς ή κάποιος άλλος. 

 • Τι θα πει "mindfulness;                                                                                                    Στα ελληνικά θα πει ενσυνειδητότητα. Και είναι η παρουσία μας η ελεύθερη από κριτική, με παρατήρηση σε ό,τι συμβαίνει στην παρούσα στιγμή, και με τρόπο που να δημιουργεί χώρο για διορατικότητα και ισορροπημένη-ήρεμη δράση. Κατά τον Daniel J. Siegel, "Η Ενσυνειδητότητα με την πιο γενική έννοια είναι να ξυπνάς από μια ζωή στον αυτόματο πιλότο και να είσαι ευαίσθητος στην καινοτομία στις καθημερινές σου εμπειρίες... Η Ενσυνειδητότητα ​​μας βοηθά να αφυπνιστούμε, μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε επιλογές και έτσι η αλλαγή καθίσταται δυνατή."(Hampton, 2014) Περισσότερα εδώ...
 • Τι είναι το "Compassion"; Είναι η επιστήμη της ενσυναίσθησης. Το ενσυναισθητικό δηλαδή είδος συμπόνοιας για τον εαυτό μας και τους άλλους, στο οποίο διακρίνοντας συναισθήματα και ανάγκες, τα επικοινωνούμε με τρόπο που ανανεώνεται η ενέργειά μας, βοηθώντας ουσιαστικά και εμπλουτίζοντας τη ζωή. Το Compassion αποτελεί έναν από τους πιο πρωτοποριακούς τρόπους μεταμόρφωσης της σχέσης μας με τον εαυτό μας και με τους άλλους, γιατί αντιμετωπίζει το εσωτερικό σαμποτάζ, τον επικριτικό εαυτό και την ενοχική στάση, μας φέρνει σε επαφή με το εσωτερικό παιδί και τις βαθύτερες ανάγκες μας και μας προφυλάσσει από τη συναισθηματική εξάντληση, όταν προσφέρουμε σε άλλους. 
 • Τι σημαίνει ευζωία (ευ-ζην;

Για μένα σημαίνει ζωή με νόημα και χαρά. Δηλαδή να προσφέρω καθημερινά στον εαυτό μου και στους άλλους ό,τι αγαπώ και μας προχωρά, ενώ το χαίρομαι με την ψυχή μου.

 • Πώς ή πού μπορώ να βρω τα έργα σας;

Επικοινωνώντας μαζί μου θα βρεθεί ο τρόπος και ο τόπος και θα απαντηθούν όλες οι σχετικές ερωτήσεις σας.

Αφήνετε τα στοιχεία σας με ένα κλικ παρακάτω, προαιρετικά τον αριθμό τηλεφώνου σας, και έγινε!

graphic element
Home Page

ANASANA

Επιστήμη

& Τέχνη

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

 • Facebook