Εργαστήρια Chakradance™

Chakradance - anasana.gr

• Αισθάνεσαι κολλημένος ή θέλεις να αλλάξεις την παλιά ενέργεια για να προχωρήσεις;
• Σου αρέσει να κινείσαι ενώ αυτοσυγκεντρώνεσαι;
• Αναζητάς έναν άλλο τρόπο ισορροπίας, χαλάρωσης και απελευθέρωσης;
Τότε αυτά τα εργαστήρια είναι για σένα!
Έχουν σχεδιαστεί τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους συμμετέχοντες. Ενήλικες κάθε ηλικίας, μεγέθους και ικανότητας, είναι ευπρόσδεκτοι. Κατάλληλο και για εγκύους!
Χρησιμοποιείται χορός ελεύθερης μορφής, ειδική μουσική που πάλλεται βαθιά μέσα σου, καθοδηγούμενες εικόνες και μια δραστηριότητα τέχνης μάνταλα για την καλύτερη ενσωμάτωση της εμπειρίας.
Να είσαι προετοιμασμένος/η για μερικές ενεργειακές μετατοπίσεις και στιγμές καθαρής ελευθερίας!
To Chakradance™ παραδίδεται σε ατομικά ή ομαδικά εργαστήρια με συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Γίνονται σε κύκλους εννέα συναντήσεων οι οποίοι ξεκινούν με μια εισαγωγική επισκόπηση και συνεχίζουν με εξερεύνηση ενός διαφορετικού μεγάλου τσάκρα κάθε φορά, πριν ολοκληρωθούν με το τελευταίο μάθημα ενσωμάτωσης.  

H χρονική διάρκεια κάθε εργαστηρίου είναι 60 ή 90 λεπτά (ανάλογα με τον τύπο του εργαστηρίου) για 9 συνολικά συναντήσεις, με κόστος 15 ή 20 Ευρώ αντίστοιχα. Υπάρχουν όμως και εργαστήρια τα οποία είναι 2ωρα ή 3ωρα για μεγαλύτερη εμβάθυνση στην πρακτική. Όπως επίσης και ένα μάθημα «εισαγωγή» στο Chakradance™ στην αρχή κάθε κύκλου, για την περίπτωση που θέλεις να δεις αν μπορείς να δεσμευτείς σε έναν πλήρη κύκλο. Για να το γνωρίσεις, δηλώνεις τη συμμετοχή σου εδώ...  Σε καλώ να χορέψουμε στο ρυθμό της ψυχής!


Κατά την άσκηση της πρακτικής Chakradance™ διατηρούνται οι σταθερές αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων, συνθήκη που ευνοεί και την τήρηση των πρωτοκόλλων για την ασφάλεια της υγείας μας λόγω covid. Θα ανακοινωθεί προσεχώς η έναρξη ενός κύκλου Chakradance εδώ... και στη σελίδα fb "Με Τέχνη και Επιστήμη"
Γενικότερα, για την πιο εύκολη και άμεση ενημέρωσή σου, αλλά και για τη συμμετοχή σου στη μηνιαία κλήρωση μιας δωρεάν θεραπευτικής συνεδρίας Αγγελικού Ρέικι (είτε διά ζώσης είτε εξ αποστάσεως), συμπληρώνεις τη φόρμα επικοινωνίας πατώντας εδώ... καθώς και το πώς προτιμάς να ενημερωθείς: Μέσω e-mail ή τηλεφώνου. 


Ευαγγελία 

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

Nea Makri - Attica

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

Nea Makri - Attica

  • Facebook

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

Nea Makri - Attica

  • Facebook