top of page

Life aware movement Coaching

Έγινε ενημέρωση: 20 Μαΐ 2022

Είναι προπόνηση στη συνειδητή ζωή, με εστίαση στις ιδιαίτερες ανάγκες του ανθρώπου που ζητάει τη βοήθειά μου για την ανάπτυξη και εξέλιξή του. Λειτουργεί με την ευαισθητοποίησή του στην κίνηση της ζωής μέσα του, στη σοφία του σώματος και της επιθυμίας του. Συνεργαζόμαστε για συγκεκριμένο αριθμό ατομικών συνεδριών - δώδεκα είναι απαραίτητες. Πρόκειται για στήριξη στην αλλαγή που ο άνθρωπός μου επιθυμεί, μέσα από την επίγνωση-συνειδητοποίηση της σημασίας που έχει στη ζωή του.

7herd spiral - Life aware movement Coaching
7χορδη σπείρα

Συνήθως ο ρόλος του προπονητή ζωής (Life Coch), είναι να ενθαρρύνει, να εμπνέει, και να ενεργεί ως διευκολυντής της αυτο-αντανάκλασης του πελάτη, της λήψης αποφάσεων, του σχεδιασμού για το μέλλον του και της δημιουργίας αλλαγών στη ζωή του.

Μέσα από τις σπουδές μου στο AC Coaching (Προπόνηση ζωής), στο Therapeutic Art Life Coaching, και την εξειδίκευσή μου στον τομέα της Υγείας-Ευεξίας-Άσκησης-Μακροβιότητας, σου προσφέρω ένα ασφαλές και υποστηρικτικό πλαίσιο για την αυτό-ανακάλυψη και την ενδυνάμωσή σου, ώστε να στοχεύεις και να ζεις το καλύτερο για εσένα.

Με την εκπαίδευσή μου δε σε NVC (Γλώσσα της καρδιάς), Mindfulnes και Compassion, παρέχω το είδος της στήριξης που χρειάζεσαι, ώστε να αισθάνεσαι τις ανάγκες σου και να τις καλύπτεις όντως απαλλαγμένος από κριτική, μέσα στα πλαίσια του σεβασμού για την ζωή που επιλέγεις. Επίσης, μέσω του Art-Therapy σε βοηθώ να μειώσεις το άγχος σου, και μέσα από την εμπειρία μου στην ενεργειακή μετακίνηση με θεραπευτικό χορό στηρίζω την αλλαγή σου με έναν τρόπο διαφορετικό.

The melting iceberg

Τι διαφορετικό γίνεται ακριβώς στο Life aware movement Coaching;

Πρώτον, σε βοηθώ να ξεκαθαρίσεις τον βαθύτερο σκοπό σου και να τον συνδέσεις με τους στόχους του, έτσι ώστε αυτός να λειτουργεί μόνιμα ως κίνητρο για την πληρέστερη επίτευξη των στόχων και την διατήρηση των αποτελεσμάτων στη ζωή σου. Επειδή η συνειδητοποίηση της βαθύτερης αιτίας-σκοπού ζωής που κάνουμε κάτι, οδηγεί και στην ολοκλήρωσή του.

Δεύτερον, σε εφοδιάζω βιωματικά με όλα τα κλειδιά που χρειάζεσαι για την ενίσχυση του δυναμικού σου, όπως τις τεχνικές και τα εργαλεία που χρησιμοποιώ στην 7χορδη Σπείρα. Γιατί ο βιωματικός τρόπος μάθησης δίνει την αποδεδειγμένα ισχυρή και αδιάψευστη απόδειξη - στήριγμα για τις αποφάσεις σου.

Τρίτον, σε εκπαιδεύω στον "Χορό που θεραπεύει", και αποκαθιστά την διαύγειά σου για τη λήψη των κατάλληλων αποφάσεων σε κάθε παρούσα κατάσταση. Επειδή είναι αλήθεια πως κάθε φορά που πάει κάποιος να αλλάξει κάτι, το σύστημα επαναλαμβάνει αυτό που συνήθισε να κάνει σε άγνωστες καταστάσεις: αντιστέκεται επιχειρώντας να τον προστατέψει με σκέψεις, στάσεις και συναισθήματα, επειδή θεωρεί πως απειλείται η ζωή του. Τότε θολώνει η κρίση του περισσότερο, και χρειάζεται ξεκαθάρισμα.


Πέρα από τη σύγκρουση και το δίλημμα.

Η αντίσταση του συστήματος εμφανίζεται αρκετές φορές μέσα από ψυχοσωματικά συμπτώματα, αποτελέσματα της επώδυνης σύγκρουσης ανάμεσα σε διαφορετικές ανάγκες του. Της σύγκρουσης που μπορεί και να εμφανίζεται ως δίλημμα ανάμεσα στη φροντίδα του εαυτού του και στη φροντίδα των άλλων.

Υπάρχει όμως ο δρόμος αυτός, όπου η φροντίδα των άλλων περνά μέσα από την φροντίδα του εαυτού. Είναι ο δρόμος και ο τρόπος της αρμονίας και της Χάριτος, όπως μέσα σε έναν χορό. Σε αυτόν τον χορό καλώ όταν ο πόνος της σύγκρουσης επιμένει, και ενώ σηματοδοτεί την αλλαγή, δεν φεύγει αν δεν προχωρήσει το άτομο μπροστά, αν δεν κάνει κάτι μαζί του.


Δημιουργία της επιθυμητής αλλαγής.

Η συνειδητή επιλογή για μια αλλαγή, όποια και αν είναι αυτή, σημαίνει επίγνωση της διαφοράς ανάμεσα στο "θέλω" και στο "χρειάζομαι". Το "θέλω" αφορά την ανάγκη σου εκείνη που θεωρείς κατεπείγουσα, και που όταν την καλύπτεις, συνήθως η ευχαρίστηση κρατάει για λίγο. Το "χρειάζομαι" δε, αφορά την ψυχική σου επιθυμία που είναι βαθύτερη.

Στις περιπτώσεις όμως που χρειάζεσαι στήριξη για να αποκαταστήσεις θέματα - τραύματα από το παρελθόν σου, προτείνω την συνεργασία μας και με ειδικό ψυχολόγο, για την λήψη μιας κατάλληλα ολοκληρωμένης στήριξης. Αυτή είναι άλλωστε και η νέα επιστημονική προσέγγιση που προτείνεται πλέον, και η οποία είναι γνωστή με το όνομα "Dancing your soul". Συν-δημιουργούμε με άλλα λόγια την επιθυμητή αλλαγή για σένα.


Κλείνεις το ραντεβού σου στη φόρμα του anasana.gr εδώ... ή τηλεφωνείς στο 6976024760 για πιο άμεση επικοινωνία.

......................................................................................................................
コメント


ANASANA

Επιστήμη

& Τέχνη

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page