top of page

Αγάπη εαυτού

Στις μέρες συννεφιάς, ας είναι ο ήλιος μέσα σου σταθερός και φωτεινός οδηγός. Σκέφτηκα να σου προσφέρω μια υπενθύμιση πως υπάρχει, και μια βοήθεια για να τον νιώθεις ζωντανό κάθε στιγμή που τον χρειάζεσαι. Για την αγάπη του εαυτού σου, μια αυτοσυγκέντρωση μέσα από την τρυφερή και ενωτική ενέργεια που έχει το ροζ χρώμα.



"Αυτή είναι μια ευγενική αυτοσυγκέντρωση οπτικοποίησης, που κατευθύνει την ενέργεια της καλοσύνης και της ευγένειας στον εαυτό μας και σε οποιαδήποτε από τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Κλείσε απαλά τα μάτια σου και πάρε τρεις βαθιές αναπνοές. Στην επόμενη αναπνοή, φαντάσου ότι η αναπνοή σου είναι γεμάτη με ένα ροζ φωτεινό τριαντάφυλλο. Αυτό το φως είναι γεμάτο με αγάπη, καλοσύνη και ευγένεια. Ανάπνευσε αυτό το φως μέσα στην καρδιά σου και καθώς αναπνέεις, κατεύθυνε το φως σε όλα τα διαφορετικά μέρη του σώματός σου. Ίσως θα ήθελες να ξεκινήσεις με τα πόδια σου και σιγά σιγά να συνεχίσεις να κατευθύνεις το φως μέχρι το κεφάλι σου. Φαντάσου να γεμίζεις όλο σου το σώμα με αγάπη, καλοσύνη και ευγένεια. Και τώρα επέτρεψε σε οποιαδήποτε περιοχή δυσκολίας, ή τυχόν προκλήσεις να παρασυρθούν απαλά στο μυαλό σου. Ανέπνευσε το ροζ φως στην καρδιά σου και καθώς αναπνέεις φαντάσου να στέλνεις το φως σε αυτές τις προκλήσεις. Διέθεσε όσο χρόνο χρειάζεσαι, για να στείλεις αγάπη, καλοσύνη και συμπόνια σε όσους τομείς της ζωής σου το χρειάζονται."


Από τον κύκλο διαμεσολαβητών και τη δασκάλα μου στο Chakradance™ -Νάταλι Σάουθγκεϊτ


Και μια εξαιρετική πληροφορία για αυτό χρώμα: Η χρωματική σειρά από ροζ αποχρώσεις καταστέλλει την παρουσία επιθετικότητας, προάγει την εμφάνιση φιλίας και καλής θέλησης. Για το σκοπό αυτό, τα τείχη πολλών φυλακών και διορθωτικών αποικιών είναι ζωγραφισμένα με ροζ χρώμα. Χρησιμοποιείται στα αποδυτήρια των ποδοσφαιρικών ομάδων για να μειωθεί ο βαθμός επιθετικότητας των ποδοσφαιριστών!


......................................................................................................................

ANASANA

Επιστήμη

& Τέχνη

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page