"Το σώμα σου είναι η ρόδα του μύλου
και η αγάπη είναι το νερό."    Ρουμί

 

                                                         ΣΩΜΑ & ΠΝΕΥΜΑ

Είναι μία προπόνηση η οποία συνδέει σώμα και πνεύμα με στόχο την εξισορρόπησή τους, για ευεξία και αίσθημα γαλήνης. Προσφέρει σωματική και ψυχική ανακούφιση όσο και ενδυνάμωση, διατηρώντας μας συνδεδεμένους με έναν άλλο τρόπο, ώστε να αξιοποιούμε τις αλλαγές που διανύουμε, ανταπεξερχόμενοι σε αυτές με τον καλύτερο τρόπο.

Το μυστικό μας εδώ είναι ένα: «Όσο καλύτερα εστιάζουμε σε ό,τι συμβαίνει μέσα μας, τόσο καλύτερα ανταποκρινόμαστε και σε ό,τι συμβαίνει έξω από μας.» Και επειδή οι προπονήσεις στην 7χορδη σπείρα δεν γίνονται μέχρι να αισθανθούμε ασφαλείς και ελεύθεροι αρκετά, ώστε να τις απολαύσουμε και να συνδεθούμε άνετα, θα πορευτούμε σε διαδικτυακές ή μικρές διά ζώσης συναντήσεις (5 συμμετεχόντων). Είναι μέρος της προπόνησης στην 7χορδη σπείρα, το οποίο ενσωματώνει ασκήσεις θεραπευτικές, στοιχεία Minfulness, Compassion, Life aware movement Coaching, και είναι προσιτό σε όλους.

Δηλώνεις το ενδιαφέρον σου στη φόρμα επικοινωνίας εδώ... https://www.anasana.gr/biograph ή στο email: anasana.gr@gmail.com για να λάβεις πληροφορίες της συμμετοχής σου. 

ΒΑΣΗ

Βασιζόμαστε στην επιστημονική γνώση πως «Όλα είναι ενέργεια και

η κίνησή της διαμορφώνει τη ζωή». Και πώς όλα τα θέματα, από την επιβίωση ως την ευδαιμονία μας, συνδέονται με την κατάσταση ροής της ενέργειάς μας.

Ο καθένας είμαστε ένα ολόκληρο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που αλληλοεπιδρά, επικοινωνώντας συνεχώς με τον κόσμο γύρω του, συνειδητά και ασυνείδητα.  

Εδώ, γινόμαστε συνειδητοί σε αυτή την επικοινωνία, με διευρυμένη αντίληψη του σώματος και του πνεύματός μας.

ΑΝΟΔΟΣ

Ασχολούμαστε με την ενέργειά μας. Δηλαδή, πώς κυλά μέσα μας και πώς επηρεάζει τα θέματα της ζωής, συναισθήματα, ανάγκες, και στόχους μας. Εστιάζουμε σε διαφορετικό τομέα κάθε φορά, 

λαμβάνοντας υπ' όψιν μας και επιβεβαιώνοντας στην πράξη, το ότι η ανοδική αλλαγή της συχνότητάς μας, απελευθερώνει και εξυψώνει όλο το ενεργειακό μας πεδίο. Κάτι το οποίο οφείλεται στην αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στις σκέψεις και στο σώμα, σχέση την οποία εδώ  αξιοποιούμε.

ΩΦΕΛΗ

    Εξισορροπώντας την ενέργειά μας        και καλλιεργώντας τη γαλήνη,              επηρεάζουμε θετικά την ετοιμότητα      και ανταπόκρισή μας σε ό,τι  και αν      συμβαίνει,  επειδή προσθέτουμε:

 • Γείωση & Ευεξία

 • Ευλυγισία & Ενδυνάμωση

 • Μάθηση & Επικοινωνία

 • Δημιουργικότητα & Διεύρυνση

 • Υγεία & Ισορροπία

 • Συναίσθηση & Εμπιστοσύνη

 • Σύνδεση & Ευγνωμοσύνη

 • Ηρεμία & Χαρά

 • Ανάπτυξη & Ενότητα

 • Σταθερότητα & ανατροφοδότηση

 • Τεχνικές που γίνονται κτήμα μας. 

ΠΩΣ

Περιλαμβάνει απλές θεραπευτικές ασκήσεις μεγάλων ενεργειακών θεραπευτών, που αφορούν όλα τα ζωτικά μας όργανα, συνδυασμένες με τη γνώση της «Εσωτέρας Θεραπευτικής» και του «Καθρέφτη το σώματος», με δημιουργική 

οπτικοποίηση, όπως και τεχνικές Mindfulness και Compassion.

Κάθε προπόνηση είναι αυτοτελής, και αφορά ένα άλλο πεδίο της συνειδητητότητάς μας, παρέα με την πρόθεση-στόχο που θέτει ο καθένας μας κάθε φορά ή σε εκείνη την περίοδο. Ολοκληρώνεται με μοίρασμα και ανατροφοδότηση.

graphic element
 

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

Nea Makri - Attica

 • Facebook