top of page
Συμβολική εικόνα για την μεταμόρφωση και ροή της ανθρώπινης ενέργειας, όπως του πάγου σε νερό.
"Το σώμα σου είναι η ρόδα του μύλου
και η αγάπη είναι το νερό."    Ρουμί

 

ΣΩΜΑ & ΨΥΧΗ

Είναι εργαστήρια όπου μαθαίνεις να συνδέεις σώμα και ψυχή, με στόχο την εξισορρόπησή τους. Με αποτέλεσμα την ευεξία, αίσθημα γαλήνης, διαύγεια στο ποιος είσαι και στο τι χρειάζεται να κάνεις με αυτοπεποίθηση. Προσφέρουν σωματική και ψυχική ανακούφιση, όσο και ενδυνάμωση, διατηρώντας μας συνδεδεμένους με έναν άλλο τρόπο. Έτσι ώστε, να αξιοποιούμε τις αλλαγές που διανύουμε, ανταπεξερχόμενοι σε αυτές με τον καλύτερο τρόπο. Δες και εδώ...body-and-spirit

Το μυστικό μας εδώ είναι ένα: «Όσο καλύτερα εστιάζουμε σε ό,τι συμβαίνει μέσα μας, τόσο καλύτερα ανταποκρινόμαστε και σε ό,τι συμβαίνει έξω από μας.» Και επειδή οι προπονήσεις στην 7χορδη σπείρα δεν γίνονται μέχρι να αισθανθούμε ασφαλείς και ελεύθεροι αρκετά, θα πορευτούμε με διαδικτυακές συναντήσεις.

Θα βρεις σημεία κοινά με την 7χορδη σπείρα όπως, 3πλά Θεραπευτικές Ασκήσεις, Γλώσσα της Καρδιάς, Minfulness - Compassion, και L.a.m. Coaching. Είσαι σε ομάδα σταθερή, για 12 ως 20  συναντήσεις (ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ομάδας), διάρκειας 90 λεπτών το κάθε μάθημα, βρισκόμαστε μία φορά την εβδομάδα, με δυνατότητα επανάληψης ατομικά ή ομαδικά. Δηλώνοντας συμμετοχή για το νέο κύκλο στην παρακάτω φόρμα, θα λάβεις δώρο μία συνεδρία Ενεργειακής Θεραπευτικής!

ΒΑΣΗ

Βασιζόμαστε στην επιστημονική γνώση πως «Όλα είναι ενέργεια και

η κίνησή της διαμορφώνει τη ζωή». Και πώς όλα τα θέματα, από την επιβίωση ως την ευδαιμονία μας, συνδέονται με την κατάσταση ροής της ενέργειάς μας.

Σύμφωνα με τη κβαντική φυσική,

ο καθένας μας  αποτελεί ένα  ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που αλληλοεπιδρά, με τον κόσμο γύρω του, συνειδητά και ασυνείδητα.  

Εδώ, γινόμαστε συνειδητοί σε αυτή την επικοινωνία, για τη διεύρυνση της αντίληψης του σώματος και του πνεύματός μας.

ΑΝΟΔΟΣ

Ασχολούμαστε με την ενέργειά μας. Δηλαδή, πώς κυλά μέσα μας και πώς επηρεάζει τα θέματα της ζωής, συναισθήματα, ανάγκες, και στόχους μας. Εστιάζουμε σε διαφορετικό τομέα κάθε φορά, 

λαμβάνοντας υπόψιν μας και επιβεβαιώνοντας στην πράξη, το ότι η ανοδική αλλαγή της συχνότητάς μας, απελευθερώνει το ενεργειακό δυναμικό μας δίνοντας λύσεις. Κάτι το οποίο οφείλεται στην αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στις σκέψεις και στο σώμα, σχέση την οποία εδώ  αξιοποιούμε.

OΦΕΛΗ

    Εξισορροπώντας την ενέργειά μας        και καλλιεργώντας τη γαλήνη,              επηρεάζουμε θετικά την ετοιμότητα      και ανταπόκρισή μας σε ό,τι  και αν      συμβαίνει, επειδή αποκτούμε:

 • Γείωση & Ευεξία

 • Ευλυγισία & Ενδυνάμωση

 • Μάθηση & Επικοινωνία

 • Δημιουργικότητα & Διεύρυνση

 • Υγεία & Ισορροπία

 • Συναίσθηση & Εμπιστοσύνη

 • Σύνδεση & Ευγνωμοσύνη

 • Ηρεμία & Χαρά

 • Ανάπτυξη & Ενότητα

 • Σταθερότητα & ανατροφοδότηση

 • Τεχνικές που γίνονται κτήμα μας. 

ΠΩΣ

Περιλαμβάνει απλές θεραπευτικές ασκήσεις μεγάλων ενεργειακών θεραπευτών, που αφορούν όλα τα ζωτικά μας όργανα, συνδυασμένες με τις διδασκαλίες της «Εσωτέρας Θεραπευτικής» και του «Καθρέφτη του Σώματος», με τη δημιουργική 

οπτικοποίηση, όπως και με τεχνικές Mindfulness και Compassion.

Κάθε μάθημα είναι σκαλί για το επόμενο,και αφορά ένα άλλο πεδίο της συνειδητητότητάς μας, παρέα με την πρόθεση-στόχο που θέτει ο καθένας τη συγκεκριμένη περίοδο. Ολοκληρώνεται με μοίρασμα και ανατροφοδότηση.

Anchor 1

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

Nea Makri - Attica

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube
bottom of page