top of page

Εργαστήρια "Σώμα και Πνεύμα μαζί"

Έγινε ενημέρωση: 15 Ιαν



Αλλάζει ή όχι ο καιρός, εσύ μπορείς να βιώνεις το σώμα σου αλλιώς!

Κατοίκησέ το! Πάρε από τη σοφία του την ενέργειά σου πίσω και ζήσε! Τα πιο πολλά μας θέματα αρχίζουν από την ασυνειδησία μας. Δηλαδή από την απώλεια σύνδεσης ανάμεσα σε αυτά που κάνουμε και σε αυτά που σκεφτόμαστε. Δεν είμαστε συνειδητοί, γιατί δεν κατοικούμε στο σώμα μας ούτε καν όταν τρώμε (γι' αυτό δε χορταίνουμε ) ή όταν οδηγούμε (γι' αυτό έχουμε ατυχήματα). Αλλού εμείς, και αλλού τρέχει η σκέψη μας.


Ξέρεις τώρα πώς γίνεται μέσα στο τρέξιμο της καθημερινότητας... Έτσι δεν είναι; Μέσα στο χάος και στην ασυνειδησία σπαταλάς χρόνο, χρήμα, αντοχές, και απογοητεύεσαι, εκνευρίζεσαι, ζεις εντάσεις και γενικά άγχος χωρίς αποτέλεσμα. Αυτό γιατί το στρες κυριαρχεί στις στιγμές και στις δραστηριότητές σου, κυριεύοντας ορμονικά το σώμα σου που εμφανίζει αρχικά τις εντάσεις ή δυσκαμψίες και μπορεί με τον καιρό να εκδηλώσει έως ψυχοσωματικά συμπτώματα καθώς λιμνάζει κάπου η ενέργειά σου.



Τι προτείνω

Το πρόγραμμα που σου προτείνω αφορά σώμα και πνεύμα. Στηρίζεται στη γνώση μεγάλων Θεραπευτών παγκοσμίως, στο Coaching Άσκησης – Υγείας - Ευεξίας και Μακροβιότητας που σπούδασα, καθώς και στην προσωπική εμπειρία μου και στην εργασία με άλλους ως Ενεργειακή Θεραπεύτρια και Mindfulness Practitioner. Είναι όλα στοιχεία για την ισορροπημένη κίνηση της ενέργειας στο ανθρώπινο σύστημα, που σφραγίζουν την επιτυχία του προγράμματος, αρκεί να θέλεις!


· Θέλεις πραγματικά να κάνεις την ευεξία καθημερινότητά σου;
· Έχεις δυσκαμψίες σωματικές ή και νοητικές που σε εμποδίζουν να προχωράς εύκολα στη ζωή;
· Υποπτεύεσαι πως είσαι πολλά περισσότερα από ότι βλέπουν τα μάτια;
· Αναζητάς έναν τρόπο που να φροντίζεις τον εαυτό σου συνειδητά, γνωρίζοντας τι και γιατί το κάνεις;
· Παρουσιάζεις διαταραχές που αφορούν ψυχοσωματικά συμπτώματα;
· Κουράστηκες να τρέχεις ή να παλεύεις σκληρά για μια υγιή και πλήρη ζωή;

Τότε έλα! Κατοικώντας στο σώμα σου γίνεσαι εσύ ο κύριος των στιγμών σου, κυριαρχείς στη ζωή σου και σε όσα σου συμβαίνουν! Η βαθύτερη αλήθεια του σώματος θα γοητεύσει και σένα, καθώς θα σε οδηγήσει σε σοφές ανακαλύψεις και σε μία πιο πλούσια ζωή. (Διάβασε πληροφορίες πιο ειδικές για τα εργαστήρια με κλικ εδώ... και τη σοφία του σωματος εδώ... Για σώμα και ελευθερία, δες το επόμενο βίντεο ειδικά από το 4:10)



Αν κάτι σε αγγίζει από όλα αυτά, κάνε τώρα την εγγραφή σου εδώ.

Έλα στο πρόγραμμά μου για «σώμα και πνεύμα μαζί» αν επιθυμείς:

  • Ισορροπία σωματική και συναισθηματική

  • Χαλάρωση και ευεξία

  • Αντίληψη του φωτεινού σου σώματος

  • Ενεργοποίηση σημείων και οργάνων που ήταν σε αδράνεια

  • Ζωντάνια και αποφασιστικότητα

Εδώ βάζουμε τις βάσεις για συνειδητή επικοινωνία με το σώμα, και καλύτερη σύνδεση με την πηγή της ενέργειάς σου. Και φυσικά για ό,τι νέο θέλεις εσύ να ξεκινήσεις, που το χρειάζεσαι! Όπως καλύτερο πλάνο διατροφής, σταθερή φυσική άσκηση ή υγιεινό τρόπο ζωής.


Μαζί με πολλές φωτεινές ιδέες ευεξίας και ομορφιάς, θα μάθεις:

· Πώς διατηρείς σώμα και νου ευλύγιστο μέσα στο χρόνο

· Πώς συνδέεται το πάνω με το κάτω μέρος του σώματος

· Τι σχέση έχει το πρόσωπο με την ενέργεια στο υπόλοιπο σώμα

· Πώς συνδέονται τα όργανα του σώματος με τα συναισθήματα

· Πώς η στάση του σώματος είναι στάση ζωής

· Ποια σχέση έχουν ακριβώς το σώμα και το πνεύμα σε σένα

· Τι μπορείς να επιτύχεις με όλη αυτή τη σοφία του σώματός σου


Θα ακούσεις μαρτυρία ασκούμενης σε {παρόμοια εργασία εδώ...}


Τι κάνουμε απλά

Σε κάθε εργαστήριο εστιάζουμε σε διαφορετικά μέρη του σώματος, με άλλη άσκηση και κίνηση. Ξεκινάμε με έναν εισαγωγικό κύκλο σύνδεσης και ενημέρωσης, συνεχίζουμε με συγκεκριμένες ασκήσεις και βασικές γνώσεις για κάθε τμήμα στο φυσικό και ενεργειακό σώμα παράλληλα, και προχωράμε με ήπια κίνηση. Επιδίωξή μου είναι να ξέρεις το όφελος μιας άσκησης πάνω σου, ώστε να θέλεις πιο πολύ να την κάνεις. Μπορεί να χρησιμοποιήσουμε ειδική μουσική, παιχνίδι έκφρασης ή πρακτική, ανάλογα με το στόχο και την κίνηση της ενέργειας. Θα ολοκληρώνουμε με έναν ολιγόλεπτο κύκλο γαλήνης και μοιράσματος χωρίς σχόλια. Οι ασκήσεις θα είναι με τρόπο εφικτό για κάθε άτομο, και ο στόχος θα είναι να γίνονται και ανάμεσα στα εργαστήρια για ενσωμάτωση και πρόοδο.


Τάξεις: έως 10 ατόμων το πολύ, για πιο συνειδητή εργασία και φροντίδα.

Μέρες: Κάθε 2η Τρίτη στις 7.30 μ.μ. - 9.00 μ.μ. (Έναρξη τον νέο χρόνο, και η ακριβής ημερομηνία θα οριστεί μόλις συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός συμμετοχών.)

Διάρκεια: μιάμιση ώρα

Χώρος: ANASANA (κλικ στα κόκκινα γράμματα) - Νέα Μάκρη

Σύνολο συνεδριών: 10

Κόστος: 130 Ευρώ (Εφάπαξ αν είναι εφικτό, ή σε δύο δόσεις)

Ολοκληρώνοντας την εγγραφή, θα σου σταλεί η δομή των μαθημάτων. Θα παίρνεις επίσης ηλεκτρονικό υλικό και ασκήσεις σε βίντεο, για να ανατρέχεις κάθε φορά που τις χρειάζεσαι.


Δώρο! Αν είσαι στους 5 πρώτους που θα εγγραφούν, θα πάρεις και τον Ενεργειακό Χάρτη σου που θα σε βοηθήσει ακόμα πιο πολύ! Αυτός είναι η απεικόνιση της ενέργειάς σου στα διάφορα μέρη του σώματός σου, και στην παρούσα φάση ζωής. Έτσι μπορείς να αναγνωρίζεις που χρειάζεται να εστιάζεις σωματικά και πνευματικά, ώστε να ανανεώνεσαι και να εξελίσσεσαι περισσότερο!

Υ.Σ.

Μαρτυρίες από τα εργαστήρια που έχουν γίνει ως τώρα βρίσκεις εδώ... Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα για τη φιλοσοφία και την προέλευση των εργαστηρίων "Σώμα και Πνεύμα" πατώντας εδώ...

Τώρα τα εργαστήρια οργανώνονται από κοντά, γιατί ησυχάσαμε λίγο από τον κορώνα ιό. Αυτά, είναι κατάλληλη προετοιμασία και για τη συνέχιση της 7χορδης σπείρας, που διακόψαμε λόγω του ιού. Εδώ μαθαίνεις να κατοικείς το σώμα σου για να συνδέεσαι με το πνεύμα, ενώ στην 7χορδη σπείρα εξασκείσαι στο να αξιοποιείς αυτή τη σύνδεση πιο πολύ στη ζωή σου. Δες για τη σπείρα εδώ...

………………….....................................................


Ευαγγελία Σερέτη, DDS

Ενεργειακή Θεραπεύτρια & Προπονήτρια Ευεξίας Mindfulness & Compassion Practitioner Δημιουργός και συντονίστρια της 7χορδης σπείρας Πιστοποιημένη Διαμεσολαβήτρια CHAKRADANCE™ Εγκεκριμένο μέλος του IICT




ANASANA

Επιστήμη

& Τέχνη

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page