top of page

Σώμα και Πνεύμα - Τι άλλο

Έγινε ενημέρωση: πριν από 5 ημέρες

Χαιρετώ όλες τις ψυχές με Ανάσα και Φως, και εύχομαι το μήνυμά μου να σας βρίσκει καλά! Έρχομαι να σας ενημερώσω για κάτι που πιστεύω πως θα σας βοηθήσει πολύ αν θέλετε να μπαίνετε ομαλά σε μία νέα ρότα, εναρμονισμένη με τις αλλαγές της φύσης και του κόσμου μας.

Αρχίζουν ξανά τα μαθήματα "Σώμα & Πνεύμα" διαδικτυακά!3ος κύκλος ξεκινά για σωματική και πνευματική ισορροπία!

Με εφαρμοσμένη γνώση και πράξη, τα μαθήματα αυτά στόχο έχουν να εξισορροπούν την ενέργειά μας και να καλλιεργούν το αίσθημα γαλήνης και ευεξίας, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις αλλαγές και στους στόχους μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

"Ένας στόχος λέει πολλά, αλλά

ο τρόπος που πάμε ως εκεί, λέει τα πάντα."

Λέει για την ποιότητα της ζωής μας.

Ε. Σ.

Και εμείς εδώ βελτιώνουμε τον τρόπο που κοιτάζουμε μέσα μας, για να ανταποκρινόμαστε καλύτερα και στην καθημερινότητά μας, όποια και αν είναι αυτή! Σχετικές μαρτυρίες περιέχονται στα βίντεο του κειμένου, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για τα μαθήματα, θα βρεις με κλικ εδώ.


"Όλα είναι ενέργεια και η κίνησή της διαμορφώνει τη ζωή" μας λέει η κβαντική φυσική. Και η ποιότητα της ζωής μας εξαρτάται ακριβώς από την κίνηση της ενέργειάς μας ή αλλιώς από τη συνειδητότητά μας. Κάνουμε λοιπόν μαζί μια διαδρομή στη συνειδητότητα, με στάσεις στα σημαντικότερα σημεία της, για ενίσχυσή μας και ανάπτυξη προς την επίτευξη των στόχων μας καθώς και στη δημιουργία μίας καλύτερης ζωής γενικότερα. Και είναι σαν να περνάμε μέσα από διαδοχικά δωμάτια, εξερευνώντας τα δώρα που έχουν για μας. Ύστερα από αίτημα των μέχρι τώρα ασκούμενων, η καινούρια διαδρομή θα έχει μεγαλύτερες στάσεις για εξάσκηση, συνεργασία αλλά και για απόλαυση της διαδρομής.


Δυνατά κλειδιά

Για την είσοδό μας σε όλα τα πεδία ενέργειας θα χρησιμοποιήσουμε γνώσεις της Εσωτέρας Θεραπευτικής, του Body Mirror System, και του Art Therapy, με πλοηγό το Life aware movement Coaching. Όσο για τα Εργαλεία Άσκησης, σε κάθε στάση της συνειδητότητάς μας θα ακολουθούμε πρακτικές mindfulness & compassion, ασκήσεις πάνω στη Γλώσσα της καρδιάς (NVC), και ισχυρές (τριπλής δράσης) θεραπευτικές ασκήσεις, οι οποίες θα δοθούν και σε βίντεο.


Βασικά Βήματα

Ξεκινάμε με γνωριμία - σύνδεση της ομάδας, και με περίληψη του υλικού και των αρχών που θα βασιστούμε. Προχωράμε ύστερα στη δημιουργία στόχων αναλόγως του σημείου στο οποίο βρίσκεται ο καθένας, περνώντας σταδιακά από τις περιοχές του φόβου, της ευθύνης, της δράσης, της συγχώρεσης, της θεραπείας, του χιούμορ και τέλος της αποδοχής, για να ολοκληρώσουμε στη σύνδεσή μας με το σκοπό της ψυχής. Και το καλύτερο από όλα; Η συντροφιά και συνεργασία της ομάδας στη διαδρομή!Τα μαθήματα είναι 20 συνολικά, ένα την εβδομάδα, διάρκειας 1 1/2 ώρα το καθένα, γίνονται διαδικτυακά (στο zoom), σε ολιγομελείς ομάδες. Κόστος συμμετοχής 300 Ευρώ συνολικά. Προγραμματίζεται και νέα ομάδα Δευτέρες 11.30π.μ. ή 6.00μ.μ. Αν θέλεις να συμμετέχεις, στέλνεις μήνυμα στο anasana.gr@gmail.com ή στο messenger ή με καλείς στο 6976024760 ! Για να προωθήσεις τη ζωή σου με υγεία και ηρεμία!


Εμπνεύστηκα και δημιούργησα τη δομή των μαθημάτων ως Ενεργειακή Θεραπεύτρια και Προπονήτρια Ευζωίας, με τη συνειδητοποίηση πως... "μία ωραία ζωή θέλει κυρίως τρόπο και όχι κόπο."

Οδοντιατρική ήταν η πρώτη Επιστήμη που σπούδασα και ασκώ. Η ψυχή μου όμως ήθελε και άλλο δρόμο για εξέλιξη, και αποφάσισα να την ακολουθώ! Θα βρεις περισσότερα για εμένα στο βιογραφικό μου εδώ… www.anasana.gr/biographComments


ANASANA

Επιστήμη

& Τέχνη

ANASANA από την Ευαγγελία Σερέτη

Mail: anasana.gr@gmail.com

Τηλέφωνο: 697-602-4760

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
bottom of page